Baloda ne Giyim :D [kızlar bir bakınn ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Baloda ne Giyim :D [kızlar bir bakınn ]

Arkadaşlar önümüzdeki çarşamba balo var.
Malzeme bu. Soldaki benım :D
Boyum 1.86.
Şimdi Takım elbise giycez.
Siyah takımın içine beyaz gömlek kırmızı kravat ve mendılmı giyeyim.
Sıyah takımın içine sıyah gömlek ve kırmızı kravat,mendıl mı gıyeyım. ?

Bide ayakkabı olarak sıyah normal burunsuz(dexter gibi ama dexter değil) ayakkabımı gıyeyım. Yoksa Uzun değilde normal burunlu bir ayakkabımı giyeyım? Fikirlerınızı beklıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

cehili

cehili

Üye
Kardeşim siyah takım beyaz gömlek sarı kravat ve mendil.Ayakkabı da D&Gnin siyah parlak güzel ayakkabıları var giy saça bi fön oldun jön :ehe:ehe

pelın_

sarımıı bak sole dıyelım kravat secımını eger yannda bı kız arkadasın varsa onn kıyafetıne gore sec derım gerısı guzel gomlekte agar takılmak ıstıyosan sıyah gıy gerım ben

cehili

cehili

Üye
Sarııı tabi noldu zoruna mı gitti:ehe Bende başta sarı ne la olur mu diyordum ama giydim cillop gibi de oldu hani :cool Sarı dediysek cırtlak sarı değil tabi ki koyu sarı.

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Siyah takım ama biraz parlak,içine beyaz dar kesim gömlek,ceketin arkası bir bölüme kadar ayrı.
Siyah parlak,ince kravat.Siyah taşlı kol düğmesi.Beyaz peçete.
Ayakkabı olarak,tarzı sana kalmış,deri parlak takunyada olur bana göre ama siyah converste hoş olur.
seçim sana kalmış,sahsen benim erkekte sevdiğim tarz,takım elbisenin altına siyah convers hoş duruyor bana göre.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tesekkurler baska onerısı olan varsa yazsın lutfen.
Cehili kardeş sarı pek bana gore değil. kravatı siyah yada kırmızı takcam :)

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Kendi kendimi engelledim 3 ay bounca ama engel kalkmış:s

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Beyaz gömlekli giy derim,tipinde asilik olsaydı siyah yakışırdı :oke:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

bak onu bende dedım :D ful sıyah gıy dıye :P ama o sana yakısır he ::) sen sıyah takım beyaz gomlek altınada bı cok sıvrı olmayan ayakkabı convers olmaz bu balo cunku bıraz asıl dursun

pelın_

asıl dıyıl asiii hanı yaramz falan anlama gelen ası lık yoksa cokta asil bırı yanlış anladın sen

pelın_

sagol nese konu dagalmasın ozur arkadaslar sen dedıgımızı ypa a ıyıysı sıyah beyaz kırmızı ıyıdır ama ben hala sundan yanyım eger yannda bı kız arkadasın olcaksa onn kıyafetıne gore tak gravatını derım ben yok eger kımse dıyosan kırmızı ıyıdır yada sıyah ta cok sık ve asıl duru

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzcm tesekkur ederım.pelin sanada tesekkur ederım. ama arkadaşlar biraz geç kaldınız :D balo 25indeydi :D ful siyah çektim kırmızı kravat taktım. gayette hoş oldu. herkes beğendı yanı. yinede teşekkur ederım düşündüğünüz için :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Hayırlı yolculuklar pelin :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Takım elbise en güzeli kardeş ben hergün giyom :D

Burak

Üye
takım elbise :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...