ballistic calculator Programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
ballistic calculator Programı arıyorum
burada java sürümü var yüklenmiyor burdada pc kullandığımız proğram fakat nokia için yok. Sizden ricam telafonum c6 00 hack sız bunlara benzer herhangi bir uygulama bulursanız paylaşırmısınız

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu bana yardım edecek

anılbaran

anılbaran

Üye
tam olarak ne özellii var bunun :)

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
Yivli tüfeklerde mermini balistik değerlerini hesaplayarak ne kadar uzaklıkta nereye varacağınızı hesaplanacağız bir program. aslında ovi storede var ona benzer bir program yada o da olabilir

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
Halen yokmu buna benzer bir programı olan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

http://ballistics-calculator-nokia.fyxm.net/

Buralarda bir program var işine yarar mi bilmem. Istersen bir bak.

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
Birincisini daha önce denemiştim süresi gecmiş sertifika diyor ikincisi pc için kod cözücü ilginiz için teşekkürler Sonunda nokia yı vurucam olacak

pro.engineer

pro.engineer

Üye
biraz daha açıklama yapar misiniz pro hakkında

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak böyle birşey

mad001

Üye
tel: n97 v22

LapuaBallistics programını indirdim yükledim ve de çalışıyor arkadaşım galiba sende jar yada jad dosyasının biri eksikti.

senin için upload ettim.

bu arada Strelok Ballistic calculator for Symbian programının arayüzü daha güzel telefonu hackleyip onuda denemeni öneririm.

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
tel: n97 v22

LapuaBallistics programını indirdim yükledim ve de çalışıyor arkadaşım galiba sende jar yada jad dosyasının biri eksikti.

senin için upload ettim.

bu arada Strelok Ballistic calculator for Symbian programının arayüzü daha güzel telefonu hackleyip onuda denemeni öneririm.

Teşekkür ederim lapua icin tlf hack hic düşünmedim hack lersem bu strelok pro icin hack lerim

dede147

dede147

Üye
    Konu Sahibi
hack lemeden strelok programı yükleme şansımız varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt