Balkonda donla oturdu, gözaltına alındı

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Balkonda donla oturdu, gözaltına alındı
Samsun'da evinin balkonunda sürekli atlet ve külotla oturduğu iddiasıyla mahalleli tarafından polise şikayet edilen 40 yaşındaki E.Y., polis tarafından gözaltına alındı.

tan bunaldığı için balkona çamaşırlarıyla çıktığını söyleyen E.Y., nöbetçi ce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay dün merkez Canik İlçesi, Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre E.Y., birinci kattaki evinin balkonuna atlet ve külotla çıkıp oturdu. Uzun zamandır aynı şekilde balkona çıktığı belirtilen E.Y., uyarılarını dinlemeyen mahalle sakinlerince e şikayet edildi. Mahalle sakinlerinden biri polise, "E.Y. sürekli olarak balkona iç çamaşırlarıyla çıkıp oturuyor. Kadınlar ve kız çocuklarımız bu nedenle balkonlara çıkamaz oldu" diyerek şikayette bulundu.
Şikayet üzerine polis evine gittiği E.Y.'yi na aldı. Polise ifade veren E.Y., "Havalar çok sıcak ve evin içinde oturulmuyor. Bu nedenle iç çamaşırlarımla balkona çıkıp serinliyorum. Kimseyi taciz etmek gibi bir niyetim yok" dedi.
Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Adliye'ye sevk edilen E.Y., savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 


messevim

messevim

Üye
ahlak kurallarına uyacaksin arkadaş
 
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
saçım bozuk olsa balkona çıkmam adamlar don atlet çıkıyor
 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
398
x-scarface
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
393
Haydar


Üst Alt