balıkesirde olan vamı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Başka akçay da takılan yok mu

zaten maçlar da falan söylüyolarmış kavga çıkıyomuş ben de arkadaşdan duydum

- - - Eklendi - - -

Erdek haa oda iyimiş

bandırma balıkesir maçları hep öyle zaten daha önce aynı ligte oynarken gerçi bandırma ve balıkesir birbirlerini hiç sevmezler sadece futbolda değil

aynen erdekte güzeldir

çünkü bandırmada balıkesir kadar büyük ve gelişmiş bir şehir balıkesirde olan ne varsa bandırmada da var hatta balıkesirde olmayan denizi de var.Basketbolda birinci lig takımı var.Balıkesir ilken bandırma ilçe doğal yani

FlaxLy

Üye

Anılbaran ile buluşun işte takılın. Balıkesirin güzelliklerinden faydalanın denize gidin ! eğlenin ya Ben orda olcam var ya

Tepkiler: greenmile

Anılbaran ile buluşun işte takılın. Balıkesirin güzelliklerinden faydalanın denize gidin ! eğlenin ya Ben orda olcam var ya

olum benim şuan denizle aramda sadece 20m var ama hergün denize girmiyorum bir yerden sonra sıkıyor beee

FlaxLy

Üye

olum benim şuan denizle aramda sadece 20m var ama hergün denize girmiyorum bir yerden sonra sıkıyor beee

20m var. Yazlıkdasın şuan vay hocam insan bi davet eder ya

Deniz kıyısında oturan kişiler denizden sıkılır. Ankara gibi yere gelmek isterler.

Ankara gibi yerde oturan kişiler ankaradan sıkılır. Deniz kıyıssı olan yere gitmek isterler

Kıymetinizi bilin burda yanıyoruz biz

ahahah gel buyur beklerim
bende yıllarımı konyada geçirdim daha doğrusu kışlarımı evet öyle oluyor zaten ramazan ölü sezon gibi birşey tat yok ama burda ankaralı kız çok diyeyim

Konu Sahibi
aynen deniz sıkıcı olurya zaten Seneye Akçayda bi flaxly var demek 2-3 kişi daha olsun ya

anıl sen neden mümkünse kız istiyorsun

FlaxLy

Üye

ahahah gel buyur beklerim
bende yıllarımı konyada geçirdim daha doğrusu kışlarımı evet öyle oluyor zaten ramazan ölü sezon gibi birşey tat yok ama burda ankaralı kız çok diyeyim

Ankara'dan oraya giden çok oluyor.

Ankaralı kız demek

Neyse 3 kişi olduk 2-3 kişi daha lazım

- - - Eklendi - - -

anıl sen neden mümkünse kız istiyorsun

Sence neden ? Ayrıca dövmeyecem diyor. Ne yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...