Balığımın Saatlerce Böyle Yapmasının Sebebi Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Balığımın Saatlerce Böyle Yapmasının Sebebi Nedir?

ve neden sık sık ağzını açıp kapıyor:D

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Aç bırakmışsın garibanı :ehe

JayJayyy

Üye
suyu günlük tazele havasız kalmış gibi.

redLine~

redLine~

Üye
Suyunu Değiştir Sık Sık Daha İyi Olur

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
suyu temızle ıkı paracada yem var fukaraya :D

zeE*

zeE*

Üye
Fanusda beslediğin için balık fanusun içindeki oksijeni tüketiyor ve sonrada oksijene ihtiyaç duyuyor. Suyunu Değiştir ama sık sık değil bu sefer balığı şoka sokarsın ve balığın ölür.

Sana bir fikir vereyim: Tek çıkışlı bir motor al ve bir tane hava taşı fanusun içine koy suyunu sık sık değiştirmede gerek kalmaz (pislendiğinde değiştir:oke:)

Revengeful

Emekli Yönetici
hayvan havasız kalmış :d:

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Mr.H[e]LL;2541468' Alıntı:
Fanusda beslediğin için balık fanusun içindeki oksijeni tüketiyor ve sonrada oksijene ihtiyaç duyuyor. Suyunu Değiştir ama sık sık değil bu sefer balığı şoka sokarsın ve balığın ölür.

Sana bir fikir vereyim: Tek çıkışlı bir motor al ve bir tane hava taşı fanusun içine koy suyunu sık sık değiştirmede gerek kalmaz (pislendiğinde değiştir:oke:)

Sağolasın..Bunu deneyeceğim :D

zeE*

zeE*

Üye
Önemli Değil.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
damsız kalmış yahu.:islik:islik

Consul9

Consul9

Üye
suda oksijen yok balık suyun yüzeyinden hava alıyor en kısa zamanda bi hava motoru al yoksa . . .

RedColt

RedColt

Üye
Motor al benim bayağı büyük akvaryum vardı 36 tane balık çok rahat yaşıyordu :D Ama bunalra su yetmeyeceği düşüncesiyle bir motor aldım hiç bir iş yapmadım. Motor kendi kendine temizliyro suyu değiştiriyor.Ayda bir değiştiriyordum. Çok rahat snede rahatlarsın al bir motor.

ungood20

ungood20

Üye
suyu ceğişmesi gerek kardeşimin var

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
bnde hayvanları seviomda (balık köpek kedi gibi) ama böcek değil uzaktan sevmek daha hayırlı oluyo bnm için:D

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Balık öleli günler oldu :D:D:D 4 gün dayandı hayvanceğiz :D yeni akvaryum ve filtre aldık 3 tane balık var şuan.. :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
damsız bırakırsan öyle olur.:ehe:ehe

hunter41

hunter41

Üye
eger balıgın ac kalmıs ve suyunu değiştirmediysen yapar

Üst Alt