Bal

Konu Sahibi
Bal
selam bu gece aklıma takıldıda siyden bir yorum almak icin konu acayım dedim.
2 tane atasozu kafamı karıstırdıda;
1. Bal tutan parmağını yalar.
2. Bal dok yala.
Gercek anlamda yada ne manaya geliyorla ilgilenmiyorum. Takıldığım konu balı niye yalıyoruz yada niye yalanır. Baska sekilde yenmiyormu?
İllaki yalamak mı lazım.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bencede Dile Dokundurmadan Direk Mideye Bir Kanal Yolu İle Gitmesi Gerek
Kusura Bakma Konunun Konumuna Göre Yorumum

ismail

Üye
Tabi Müsait Bi Zamanım Çook
ben sorayım şimdide sen o zamanlar cevaplarsan sevinirim
Nokia E63(s60v3) için cfw yapmaya çalıştım uzatısı c00 olan bi dosyadı. core kilidi gibi bişi yazıyodu nette onları 4c yaptım uygulamaları firm cleaner ile sildim editlede düzenledim. flasladım tele sonra tel açılmadı

normal dosyaları denedim geri bana hep '' '' hatası verdi jaf. phoeniz hiçç flasllamaya bile çalışmadıç sonra nette araştırdım ki herkes fbusu seç demişler ama benim jafta fbus seçilmiyo needir bu fbus

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Şimdi Öncelikle N79 Dan Aşağısı İçin Garanti Veremem Çünkü Denemedim, N79 Da Jaf İle Attım Ama FBUS Diye Bir Seçeneğin Olduğunu Hatırlamıyorum, Yalnız Sen Jaf Dan Resim Atarsan Yardımım Daha Çok Olacaktır

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
Bak hata bu internete yazınca hep fbusu seç yazmışlar yabancı forumlarda

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bak hata bu internete yazınca hep fbusu seç yazmışlar yabancı forumlarda

Hayır Yanlış Bilgi Vermişler, Normal Mode Seç, Bu Arada FLASH Tıkladıktan Sonra Gelen Soruya Evet De Ve Telefonun Açma Kapama Tuşuna 2-3 Saniye Kadar Basılı Tut, Otomatik Başlaması Lazım

ismail

Üye
Hayır Yanlış Bilgi Vermişler, Normal Mode Seç, Bu Arada FLASH Tıkladıktan Sonra Gelen Soruya Evet De Ve Telefonun Açma Kapama Tuşuna 2-3 Saniye Kadar Basılı Tut, Otomatik Başlaması Lazım
normal mod seçili olarak demin denedim gene aynı
zaten sorulara evet demezsem flash işlemi başlamıyo
o hata neyse sorun çıkarıy kendime saat 3e kadar vakit tanıdım yoksa yarın bi tamirciye gitcem onlarda bi alet var advance box flasher diye batarya taktığımız yerde bi alandan yapıyorlarmış forumlarda gördüğüm kadarıyla..

Çünkü arılar balın yapılmasına bir vesiledir

Konu Sahibi
tesekkurler.
Bir cevap bile vermeniz yeterliydi. Teli bozulan arkadasa gecmis olsun. Forumda sağlam bir tane bulsun. cf mi neyse ne buyuk olasılıkla eksik bozuk bir sey yukluyor olabilir. Anlamadığım yapamıcağım hic bir seyle urasmam veya denemem herseyin orjinali iyidir.

Konu Sahibi
sence balı nasıl tuketmeliyiz.

Konu Sahibi
way bea bayağı zekiymissin. Ben dusunemezdim.

ismail

Üye
yok herşey tamam ama telefon boot olmuyo sanırım yüklediğim yazılımdaki oynadığım .c00 ilşe biten dosya telefonu kitledi

Konu Sahibi
arabanın tekerini sokmussun. Teker olmadan araba hareket eder mi?