Bakmadan gecmeyin her muslumanin bakmasi lazim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tkt-45270

tkt-45270

Üye
    Konu Sahibi
Bakmadan gecmeyin her muslumanin bakmasi lazim!!!
Arkadaslar biliyorum bunu yanlis yere actim ama her kesin en cok baktigi yer oldugu icin buraya actim!

Arkadaslar su alttaki videoya bakin eger kim bunu beyenmezse fotografini koysun onun reklamini bir sitede yapacagim ve de kim begendiyse yorumlarini yazsin belki cok ilginc belki de cok guzel!

addvaitya

addvaitya

Üye
saolasın ama videoyu açamadım "We're sorry, this video is no longer available." diye bi uyarı çıktı

tkt-45270

tkt-45270

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu dediklerinizi ben de biliyorum bi dusunun nerden nereye hele bir dedenize ya da yasli birine sorun omrun uzun mu ya da kisami gecti deye arkadaslar ya siniza gore ornegin 15 bir dusunun 15 yil ben ne yaptim diye hic allaha ibadet yaptim kelimei saadeti kacgere getirdim ben bu zamana kadar ne yaptim diye a birde arkadasim ben videoyu acabiliyorum demekki senin blgsyrn da bir sorun var iyi aksamlar allaha emanet olun ozel mesaj atabilirsiniz

arkadaslar sitede bir din bolumu acsak nasil olur hadi bir ya palim

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Arkadaslar su alttaki videoya bakin eger kim bunu beyenmezse fotografini koysun onun reklamini bir sitede da yapacagim

herkes beğenmek zorunda mı ne alaka..nie fotosunu koysun ki ?? :ss :ss :ss :ss :ss

biliyorum bunu çok izledim ben...çok güzel okuyo maşallah...sesi de mükemmel ;)

ayrıca din bölümü var sitede...biraz bakarsan bulursun... ;) ;)

tkt-45270

tkt-45270

Üye
    Konu Sahibi
ayrica dikkat et ileri geri konusma sen herkese sor bakayim din bolumunemi cok giriliyor pc oyun bolumunemi hadi bakalim yaz bakayim

spawnn

spawnn

Üye
Ellerine Sağlık

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ayrica dikkat et ileri geri konusma sen herkese sor bakayim din bolumunemi cok giriliyor pc oyun bolumunemi hadi bakalim yaz bakayim

bu lafların bana herhalde...ileri geri konuşsam ne olur yaaa....ne yaparsın yanii çok merak ettimm açıkçası... ?????????????????????

hemde kendin oraya yazmışsın "arkadaşlar sitede bi din bölümü açsak ne olur "die..bende sana öle bi bölüm zaten var diorumm...

beğenmeyen resmini koysun bilmem ne sitesinde yayınlicam yazmışsın..bence bu çok saçma bi yorumm...bende adam gibi sana sordum ne alaka diye...allaaa allaaa...eleştiriye açık değilseniz konu açmayın o zaman kardeşim.....

gknky

gknky

Üye
sinir yok tartışma yok agresiflik yok hepimizzzzzz kardeşizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu öfke ne dieeee :P :D :D

Altun.

Altun.

Üye

asıl sen haddini bilmeden ileri geri konuşma. herkes ilgisini çeken bölümüne girer. bu seni enterese etmez edemez ve bağlayamaz. sana mı soracaz nereye girecemizi girmeycemizi.

ayrıca dikkat edersen(ki sanmıyorum.) çoğu forumda olmayan bir dün bölümü var bu sitede ve adminleride maşallah çok da sağlam çalışıyor....

Nazy

Nazy

Üye
Din Bölümümüz Mevcuttur
http://www.maxicep.com/#islami-yasam
Konuyu Daha çok İlgi Toplaması için Farklı Bir Yere Açmak
Farklı Yorumlara sebep olur. Farklı Yorumlarda Gereksiz Tartışmalara Sebep Olur.
Açmış Olduğunuz Bu Güzel Konuya, Olumsuz Tartışmalar Hiç Yakışmıyor;)

iremm

iremm

Üye
bu neyaaa bana garip geldi yanlış anlasılmasın video güzel lafım yok harika daa?? beğenmeyen resmini koysun...? anlamadım burada ne demek istediğini :allalla:

şüheda

Üye
hayran kaldım bu yaşta süper...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
bilgilendirme için sagol dostum;)

NobLe

NobLe

Üye
güzel, açıklayıcı bir bilgi teşekkürler;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt