Baydırman
Moderator
Otobüste karşılaştığı kızlarla niyeti ne kadar ciddi olabilirNiyetin gönül eğlendirmekse bulaşma derim. Niyetin ciddi ise ailenin rızası ile @rear2011 dediği gibi söz tatlısı yersiniz hayırlısıyla![]()

Otobüste karşılaştığı kızlarla niyeti ne kadar ciddi olabilirNiyetin gönül eğlendirmekse bulaşma derim. Niyetin ciddi ise ailenin rızası ile @rear2011 dediği gibi söz tatlısı yersiniz hayırlısıyla![]()

teşekkür ederimHayırlı olsun la @Gulu Gulu![]()

karşımdakinin niyetine göre dedğişir. teşekkür ederimNiyetin gönül eğlendirmekse bulaşma derim. Niyetin ciddi ise ailenin rızası ile @rear2011 dediği gibi söz tatlısı yersiniz hayırlısıyla![]()

teşekkür ederim
karşımdakinin niyetine göre dedğişir. teşekkür ederim![]()

teşekkür ederim
karşımdakinin niyetine göre dedğişir. teşekkür ederim![]()

2 kere rica ettin

Biri kendi yerime biri arkadaşın yerine2 kere rica ettin![]()

Biri kendi yerime biri arkadaşın yerine![]()

Noldu ya foton gitti

Hatadır herhalde dimi

yoo bilerek yaptımHatadır herhalde dimi![]()

.s.syoo bilerek yaptım![]()
Bugün bi tanesi bana bakıp durdu otobüstebugün yaklaşık 5 tane kız baktı. ama ben baktıklarını farkettim ama gözlerine bakmadım.

kız otobüsten bana baktı ben dışardayım ona baktım sonra otobüs gitti. ben başka otobüse bindim ve indiğimde kız orda bekliyordu sonra ben inince başka yöne gitti. 
sadece göz hizama girdikleri için baktıklarını farkettim. fakat bi ilerleme yok yine.. 

Kemal Sunal'ı seviyorsun anladıkBırak bu işleri @Gulu Gulu kendine yazık ediyorsun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne olacağını tahmin ediyorum2 haftadır bakışıyoruz bi kızla bakalım sonu nereye gidecek![]()