Bakırköy'den Beşiktaş'a hırsız polis takibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Bakırköy'den Beşiktaş'a hırsız polis takibi
Bakırköy'de bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede belirtilen adrese gitti. Polisin geldiğini gören hırsızlık şüphelisi Abdullah Kurnaz (33), 34 AL 0418 plakalı minibüsle olay yerinden kaçmaya başladı. Polisin dur ihtarına uymayan şahıs, Osmanbey'den Zeytinburnu ilçesine geçti. Daha sonra D-100 Karayolu'na çıkan şüpheli araç, peşine taktığı çok sayıdaki ekip otosuyla Boğaziçi Köprüsü istikametine kaçmayı sürdürdü. Bakırköy, Zeytinburnu ve Eyüp'e bağlı ekipler, içerisinde tek kişi bulunan minibüsü kovalamaya devam etti.
Haliç Köprüsü'nü geçen minibüsü durdurmak isteyen polis ekipleri, Çağlayan'da yolu kapatmaya çalıştı. Polisin uyarılarını dikkate almayan şüpheli şahıs, önce ekip otolarının, ardından da yolu kapatmaya çalışan yaya polis memurlarının üzerine sürdü.
Çağlayan'daki barikatı geçen şüpheli aracı almak için Şişli ekipleri, Boğaziçi Köprüsü girişi ve Balmumcu Kavşağı'nı kapattı. Burada da polislerin üzerine aracını süren şüpheli şahıs, Barbaros Bulvarı'na, oradan da Yıldız Posta Caddesi'ne girdi. Gayretepe'den tekrar D-100 Karayolu'na çıkan minibüs, yeniden Balmumcu Kavşağı'ndan Barbaros Bulvarı'na dönüş yaptı.
Kaçan aracın peşini bırakmayan polis ekipleri, Balmumcu Şakir Kesebir Caddesi üzerinde minibüsü sıkıştırdı. Aracı durdurmayı başaran Bakırköy, Şişli, Zeytinburnu ve Eyüp ilçesine bağlı ekipler, şüpheli şahsı yakalayarak etkisiz hale getirdi. Bir süre polise direnen Abdullah Kurnaz, kelepçelenerek gözaltına alındı.
Polisin şüpheli minibüs içerisinde yaptığı aramada çalıntı olduğu tahmin edilen çok sayıda otomobil lastiği ve hırsızlık yapmada kullanılan tornavida ve benzeri aletler ele geçirildi. Minibüsten ayrıca bira kutuları da çıktı.
Polisin yaptığı ilk incelemede gözaltına alınan ve kovalamaca sırasında polislerin hayatını tehlikeye atan Abdullah Kurnaz'ın ev, işyeri ve araçtan 17 ayrı hırsızlık kaydı olduğu ortaya çıktı. Polis, minibüsün çalıntı olup olmadığını araştırıyor.
Haber7
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
466
x-scarface
Cevap
2
Görüntüleme
328
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
324
doctorrr
yavuzkaraca
Cevap
3
Görüntüleme
460
-efşan


Üst Alt