avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
[ENGİN];4778238' Alıntı:paralel ithalat olmadığı ne malum
Operatorler abuk sabuk ulkelerden paralel ithalatla telefon getirip satiyorlar. Kaldi ki bahsi gecen Turkcell bayisi de bu isi Turkcellden bagimsiz kendisi yapabilir. Bu cihazlari alip ondan sonra telefonuma guncelleme gelmiyor, guncelleme yaptim dil yabanci oldu nasil Turkce yaparim diye bir suru konu aciliyor.
Telefon olarak en pahalı ülkelerden bir tanesiyiz..Bakıyorsun telefona 1100 TL + KDV yazmışlar = 1550 TL demişler ( ÖRN ) .. İnsaf gerçekten...Gerçekten yemediğimiz kazık yok valla ya.
[ENGİN];4778359' Alıntı:kvk veya diger firmaların hologramlı etiketler önemli bırde bataryanın altında nokia kom. Garantisi varmi.ayrıca tim diye yapamazlar sanma vodafone bayide bile satıldığını gördü bu gözler.
Zonguldak tan hic beklemezdim
bence de çok büyük kazık yiyoruz. Avrupadan gelen cihazkara bi bakarsak fiyat olarak :/
gercekten de Turkiyede telefonlar cok pahali. ben arabir Azerbaycanla kiyasliyorum fiyatlari. gercekten de cok fark var arada. ama Iranda telefonlar cok daha ucuz. bu yakinlarda arkadasimin babasi Irandan Nokia 500 getirmisti. sizin parayla 250.
ötv ve kdvye durmadan zam geliyor. Ben şaşırmıyorum milli gelirimiz çok yüksekmiş gibi herşeyin en pahalısını biz kullanıyoruz cidden yazık. Ama ilerde bu günlerimizi bile mumla arayabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?