Bakın Bi Cok az Vaktim Var :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Bakın Bi Cok az Vaktim Var :(
Selamın aleykum cok kısa bir süre sonra Telefon alıcam ama Hanqi telefonu alayım SAMSUNG 5233 STAR WI-FI mi yoksa SAMSUNG 5233 STAR mı ? Hanqisii ltfn yardım !

smecit

smecit

Üye
kesinlikle samsung i900 derim :) çünkü diğerlerini bilmediğim içindir :)

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben SAMSUNG 5233 STAR WI-FI weyaSAMSUNG 5233 STAR Alıcam hanqisini arıcam biLmiorum :S

SAINT1

SAINT1

Üye
Tabiki wi-Fi

ceza.1905

ceza.1905

Üye
wifi al tabi aralarındaki fiyat farkı çok az

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardes valla yardım etmek ısterdım ama o telefonları kullanmadıgım ıcın bılmıyorum

kwnchh

kwnchh

Üye
eğer internet kullanırım ben dersen (Msn ya da benzer uygulama en olmadı bir kaç site) kesinlikle wi-fi almanı tavsiye ediyorum. Fiyat - Performans konusunda gerçekten her türlü övgüyü hak eden bir cihaz,ancak internet çok mühim değil diyorsan da düz versiyonu alabilirsin. Sonuçta ikisi de aynı tabanı kullanan cihazlar her şeyiyle..

ceza.1905

ceza.1905

Üye
ya internet kullanmıyosan bile mutlaka biryerde lazım olur sana internet nebilim bi alışveriş merkezinde fln canın internete girmek ister aralarındaki fiyat farkı 50 tl fln illa bu ikisinden birini alcaksan wi-fi al ama benden sana bi öneri 5800 al bunlardan çok pahalı değil ve bunlardan çok daha iyi bir telefon...

kademxx

kademxx

Üye
ya kardeşim neyi düşünüyorsun tabi ki Wi-fi

kwnchh

kwnchh

Üye
ya internet kullanmıyosan bile mutlaka biryerde lazım olur sana internet nebilim bi alışveriş merkezinde fln canın internete girmek ister aralarındaki fiyat farkı 50 tl fln illa bu ikisinden birini alcaksan wi-fi al ama benden sana bi öneri 5800 al bunlardan çok pahalı değil ve bunlardan çok daha iyi bir telefon...

Nokia 5800'ın Samsung Star'dan (wi-fi) üstün olduğu konuları sayar mısın bir?

Sen saymadan koz olarak kullanabileceklerini ben diyeyim önce;bahsettiğin cihazın elimdeki Star'dan GPS barındırması ve Symbian işletim istemi kullanması dışında birde biraz daha gelişmiş kamera barındırması dışında fazladan tek bir artısı daha yok. Hatta dezavantaları var;dokunmatik konusunda ciddi anlamda hezimet yaşatan Nokia 5800 hatırlarsan ilk çıktığı dönem I-Phone ile yarışmaktaydı fiyat konusunda (hemde haddi olmadan) ancak sonrasında çok kısa bir süre içerisinde 1000 küsur liradan 580 lira gibi komik bir rakama düştü (ilk belirlenen fiyatına nazaran evet komik,benim kullandığım cihazdan pahalı olmasına rğmen komik) ve bilirsen fiyatının düşmesinin sebebi de ilk üretilen partın şebeke konusunda patlak vermesi ve bu partın toplanması durumunda olması ile zedelenen kariyeri düzeltmek adına yeni seri üretimiydi..

Hadi buyur say bana artılarını..

Ama kamersı deme Fujifilm Finepix S5800 yarı pro dijital makinem var

Music Edition deme,zira Nokia 5600 Music Edition bozulduğundan ötürü Samsung'a geçtim ve yanı sıra mp3 player var elimde.

GPS deme,bilmediğim yerlere gitmiyorum,gidecek olsam bile wi-fi aracılığıyla Google Maps açıp konum ile rota belirleyebiliyorum.

Geniş dokunmatik ekran deme,bir benzeri elimde duruyor şu an..

Ama ben sana bir artımı söyleyeyim,ben fiyat-performans konusunda 10milyon adet satılmayı hak eden bir cihaz kullanıyorum..

muratgs777

Üye
bencede wıfı

yuchell89

yuchell89

Üye
nokia 5800 ü aklından bile geçirmediğin için seni tebrik edyorum. 5800 sorunları diye bi yaz ardı arkası gelmiyor srunların. ben star wifi kullanıyorum son derece memnunum. stardan 2 farkı var. biri wifi biri de şarj süresi. star da bekleme süresi 700 saat. star wifi de 800 saat.

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
5800 Cokmu Kötü Bİ Telefon Aklımdan Gecirmek deql alcaqımdanda deqL Fiyatı ne kdr ??

kareas94

kareas94

Üye
wifi hayatımda kullandıgım en güzel telfnlrdn biri :D Kesinlikle wifi çok memnun kalcaksın 3 ekranı 4 menüsü var

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Peki GaranTisi Kac Yıllık arkadalar ?

kareas94

kareas94

Üye
2 yıl garantili disbirtr ürünüdür

Emperian

Emperian

Üye
kardeş elinde böyle bir fırsat varken neden wi-fi'siz alıyon? Wi-fi all

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş o telefonda 3g yok, nie alıyorsun ki? Sana model mi yok?

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Peki MisaL Allah korusun Dokunmatiği Bozuldu Teknik Servise Versem Yaparlarmı Pekİ ?

3q Önemli deqL TeLefon Kaliteli qüzeL

kareas94

kareas94

Üye
Tabikide dedimya dibritr ürünü diye telpa garantisi yaparlar ki öyle bişey olcagını sanmıyorum ben çok memnunm 3 EKRANI 4 MENÜSÜ VAR

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
SıkınTı Yaşamam ozmn Dokunmatiği ile ilgili ?

ilk Defa Dokunmatik 1 telefon Kullanıorum ondan Endişelerim war Bi sıkntı Yaşamam demi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt