ya internet kullanmıyosan bile mutlaka biryerde lazım olur sana internet nebilim bi alışveriş merkezinde fln canın internete girmek ister aralarındaki fiyat farkı 50 tl fln illa bu ikisinden birini alcaksan wi-fi al ama benden sana bi öneri 5800 al bunlardan çok pahalı değil ve bunlardan çok daha iyi bir telefon...
Nokia 5800'ın Samsung Star'dan (wi-fi) üstün olduğu konuları sayar mısın bir?
Sen saymadan koz olarak kullanabileceklerini ben diyeyim önce;bahsettiğin cihazın elimdeki Star'dan GPS barındırması ve Symbian işletim istemi kullanması dışında birde biraz daha gelişmiş kamera barındırması dışında fazladan tek bir artısı daha yok. Hatta dezavantaları var;dokunmatik konusunda ciddi anlamda hezimet yaşatan Nokia 5800 hatırlarsan ilk çıktığı dönem I-Phone ile yarışmaktaydı fiyat konusunda (hemde haddi olmadan) ancak sonrasında çok kısa bir süre içerisinde 1000 küsur liradan 580 lira gibi komik bir rakama düştü (ilk belirlenen fiyatına nazaran evet komik,benim kullandığım cihazdan pahalı olmasına rğmen komik) ve bilirsen fiyatının düşmesinin sebebi de ilk üretilen partın şebeke konusunda patlak vermesi ve bu partın toplanması durumunda olması ile zedelenen kariyeri düzeltmek adına yeni seri üretimiydi..
Hadi buyur say bana artılarını..
Ama kamersı deme Fujifilm Finepix S5800 yarı pro dijital makinem var
Music Edition deme,zira Nokia 5600 Music Edition bozulduğundan ötürü Samsung'a geçtim ve yanı sıra mp3 player var elimde.
GPS deme,bilmediğim yerlere gitmiyorum,gidecek olsam bile wi-fi aracılığıyla Google Maps açıp konum ile rota belirleyebiliyorum.
Geniş dokunmatik ekran deme,bir benzeri elimde duruyor şu an..
Ama ben sana bir artımı söyleyeyim,ben fiyat-performans konusunda 10milyon adet satılmayı hak eden bir cihaz kullanıyorum..