Bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bakar mısınız?
HerkeZe merhaba.konu açacak yer bulamadım buraya açtım inş sorun olmaz.pcdepodan laptop almak istiyorum.fiyatı 905 usd(1895) sepete ekle diyorum açılan sayfada sigortalansınmı diyor.sigortalanmayı kabul edersek fiyat 905 usd'den 1118usd'ye çıkıyor.buda 2500 tlye yakın bı paraya tekazuf ediyor.bu sigortalanmayı yapmasak nolur ve bu sigorta olayı ne.

- - - Eklendi - - -

2500tl'ye tekazuf ediyor dedim.tekazuf diye bir kelime yok o an aklıma o geldi:)

- - - Eklendi - - -

Cevap veren kimse yokmu??;(

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Sigorta, garantinin yapmadigi tamirleri üstlenir.sivi dokulmesi, düşme vs.

Ayrıca o kelime tekabül olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve x-scarface
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
1)soru---Diyelim kargodayken arabanın içinde laptoba zarar geldi.tamir masrafı bendenmi çıkar yoksa pcdepodanmı

2.--->(sanırım senin dediğin buydu).evde laptobun üzerine oturdum.Laptop 2 parcaya bölündü sigartayı kabul ettiğim takdirde pcdepo bunu tamir edicekmi.

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Peki laptop alırken sigortalama seçeneğini seçmememde bir sakınca olurmu.

KayraBey

KayraBey

Üye
1)soru---Diyelim kargodayken arabanın içinde laptoba zarar geldi.tamir masrafı bendenmi çıkar yoksa pcdepodanmı

2.--->(sanırım senin dediğin buydu).evde laptobun üzerine oturdum.Laptop 2 parcaya bölündü sigartayı kabul ettiğim takdirde pcdepo bunu tamir edicekmi.

Böyle bir durumda laptop ya tamir edilir yada yenisi verilir.sen hiçbir şekilde para ödemezsin

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Böyle bir durumda laptop ya tamir edilir yada yenisi verilir.sen hiçbir şekilde para ödemezsin

Sağol anladım.Fakat 905 usd ye almak istiyorum.1118 usd ye alınca çok pahalı oluyor.bilgi için saol ama yinede ben sigortasız alacam arada 500tl falan fark oluyor.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Sağol anladım.Fakat 905 usd ye almak istiyorum.1118 usd ye alınca çok pahalı oluyor.bilgi için saol ama yinede ben sigortasız alacam arada 500tl falan fark oluyor.

Dikkatli kullanacaksın o zaman. :good:

DDorlion

DDorlion

Üye
Bencede Sigortasız Al 500 TL Fark Ne Demek Bir Tane Daha Alabilirsin Düşük Performansta :)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Dikkatli kullanacaksın o zaman. :good:

Alırsam zaten dizime kucağıma falan koymuyacam ne olur ne olmaz masaüstüne koyup kullancağım.klavyesini falanda kullanmıyacağım kablosuz klavye maouse.Genel olarakta tv ye bağlanıp kullancam kısaca laptoba pek dokanmıcam. Ozaman neden masaüstü almıyon diyeceksin biz bazen köye falan gidiyoruz 3-4 gün kalıyor.Ve yazın sıcakta evin içinde durulmuyor dama yada balkona çıkacam bu yüzden laptop alacağım(msi ge60 0nd 454tr)

MrTech

MrTech

Üye
Alırsam zaten dizime kucağıma falan koymuyacam ne olur ne olmaz masaüstüne koyup kullancağım.klavyesini falanda kullanmıyacağım kablosuz klavye maouse.Genel olarakta tv ye bağlanıp kullancam kısaca laptoba pek dokanmıcam. Ozaman neden masaüstü almıyon diyeceksin biz bazen köye falan gidiyoruz 3-4 gün kalıyor.Ve yazın sıcakta evin içinde durulmuyor dama yada balkona çıkacam bu yüzden laptop alacağım(msi ge60 0nd 454tr)

Sogutucu fanda al ekstradan :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
laptop sağsağlım elime bir geçsınde sonrası kolay altına vantilatör koyarım gene hallederim.:oke:

Kargo geldiği zaman kutuyu kontrol et.deforme olmuş mu diye.sonra hemen kutuyu aç teslim kağıdını imzalamadan önce.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Derse de sen al elinden hemen bak.10 saniye sürer abi de :)

sakata gelmiyelim.dayak falan yemiyek durduk yere koli bantlı olcak ve içinde laptopub orjinal kolisi olacak ve o koliden laptobu çıkarıp bakmam an az 10 dakika sürer.:D

- - - Eklendi - - -

Derse de sen al elinden hemen bak.10 saniye sürer abi de :)

sakata gelmiyelim.dayak falan yemiyek durduk yere koli bantlı olcak ve içinde laptopub orjinal kolisi olacak ve o koliden laptobu çıkarıp bakmam an az 10 dakika sürer.:D

- - - Eklendi - - -

Yasal olarak böyle bir hakkım varmı. Diyelim deforme olmuş napacam.

KayraBey

KayraBey

Üye
Deforme olmuş ise hemen tutanak tut de ve geri yolla alma sakın

x-scarface

x-scarface

Üye
Getirir merak etmeyin şimdiden hayırlı olsun iyi kullanımlar.

aleranol

aleranol

Üye
Laptobin linkini atarmisin? Benimde bindan alma şansım var.

Üst Alt