Faturalı Bahar Fırsatı Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bahar Fırsatı Kampanyası
Bahar'da internetsiz kalmayın, sevdiklerinizle doya doya konuşun! 31.08.2017 tarihine kadar, her ay fatura döneminiz boyunca kullanabileceğiniz, tarifenize ek 2 GB ve Turkcell yönüne geçerli sınırsız konuşma hediye!
  • Aşağıdaki koşulları sağlayan müşterilerimize, 31.08.2017 tarihine kadar her ay yenilenen, fatura dönemleri boyunca yurt içinde kullanabilecekleriücretsiz ek 2 GB ve Turkcell yönüne geçerli sınırsız dakika sunulacaktır. Kampanya otomatik tanımlanacak, herhangi bir kanaldan başvuru alınmayacaktır.
  • 15.03.2017 tarihinde, Her Yöne Paketler Tarifesi altında sunulan Minik Paket, Yapboz 250 Paketi, Yapboz 500 Paketi; Kaçmaz 39 Paketi, İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS, Hepsi Bir Arada Tarifesi altında sunulan Hepsi Bol Paket, Hepsi Eko Paket veya Kazandıran Maxi Paketinde bulunan aboneler.
  • Eski paketi; Ben Yaptım 500, Her Yöne Ben Yaptım 500, Haydi Gel Minik Paket, Çiftçi 500 Paketi, Çiftçi Bereket Paketi, Faturalı Nar Avantaj Paketi, Faturalı Nar Paketi, Her Yöne 2 Saat Paketi, Çiftçi Ekonomik Paket, Ben Yaptım, Gnctrkcll Ben Yaptım Minik veya Haydi Gel 500 Dk Paketi olup, 01.01.2017’den sonra kontratı bitmiş ve Kazandıran Midi Paketinden faydalandırdığımız, 15.03.2017 tarihinde de hala Kazandıran Midi Paketinde bulunan aboneler.
  • Kampanya iptal edilmediği sürece, paket faydaları 31.08.2017 tarihine kadar her fatura döneminde otomatik yenilenir.

• Beğen
Tepkiler: bulut6842
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: