Bahadir_fb
Üye
Devriyelerimle gece gezisinde gördüm.Rutbemi atlamisim yine bildirimmi geliyor sana ne yapıyor
Tesekkurler bu arada![]()

tebrikler dostum@asigsasi de kutlasin önceki rutbemi kutlamadi![]()
hızlı bir gidişat var
lakin daha çok çalışman lazım 
tebrikler dostumhızlı bir gidişat var
lakin daha çok çalışman lazım
![]()

çok rüya görmeTesekkurler dostum
18100 mesaj kalmış yakında yetisirim sana yakinda hepinizi gecicem en buyuk rutbe benim olmali![]()
dostum 
çok rüya görmedostum
![]()

et tabiki intikamımı almış olursunGaza getirme beni dostum hergün 100 konu açıp 500 yorum yazarim valla 2 ayda gecerim hepinizi doğuş pertezide koltugundan edicem![]()
acele etme dostum ben geyik çeviriyom yermisin
et tabiki intikamımı almış olursunacele etme dostum ben geyik çeviriyom yermisin
![]()

sen yetişene kadar geyik felan kalmaz tavuk keseriz artıkOlsun ben ciddiye aldim artik benim icin gurur meselesi oldu hem geyigi yiyecem hemde seni gececem![]()
idare et 
anilda kendini banlatmis yine bu durumda gidipte konu açıp yorum yazamam yastayim dostum hadi yine iyisin yirttinsen yetişene kadar geyik felan kalmaz tavuk keseriz artıkidare et
![]()

niye yapmış böyle birşeyanilda kendini banlatmis yine bu durumda gidipte konu açıp yorum yazamam yastayim dostum hadi yine iyisin yirttin![]()
ben siteye girmesem de ban için kimse ile iletişime geçmem 
niye yapmış böyle birşeyben siteye girmesem de ban için kimse ile iletişime geçmem
![]()

psikolojik sıkıntı yaşıyor ergenlik çağı normalne biliyim bana gidiyorum yazdı bende biraz fircaladim sonra mustafadan odulunu alip gitmiş![]()

neyse konuyu dagitmayalim bizede uyarı gelmesinpsikolojik sıkıntı yaşıyor ergenlik çağı normal![]()

artık sana kaldı konu açmak belki ne olduğunu bilen vardırneyse konuyu dagitmayalim bizede uyarı gelmesin
arkaslarida hic konu filan acmadi hayret![]()
kesin uyarı almıştır yine yada ensesine saplak attığı bir üyeye kusmustur ergenligi atlatinca döner nasilsaartık sana kaldı konu açmak belki ne olduğunu bilen vardır

neyse konuyu dağıttıkkesin uyarı almıştır yine yada ensesine saplak attığı bir üyeye kusmustur ergenligi atlatinca döner nasilsa![]()
tekrar tebrikler dostum yeni cici rütben 
muhabbet edelimkesin uyarı almıştır yine yada ensesine saplak attığı bir üyeye kusmustur ergenligi atlatinca döner nasilsa![]()
| Sayfa 77 - MaxiCep 77,78,79 ve 80. sayfada ağır konuşmuş.