NEXUS
Üye
Büyük ihtimal![]()

Büyük ihtimal![]()

Teşekkür mü ettim?

hayır etmedinTeşekkür mü ettim?![]()

Vay kim gelmiş![]()
Nasılsın abi?@doktorrrr kim?
![]()

İyi yaptınEyvallah dostum iyiyim tekrar araniza katılmaya karar verdim
Sende ortalarda gorunmuyorsun bu ara bi cagri yapayim dedim
R leri fazla kacirmisim![]()

Tesekkurler hosbuldumhoşgeldin

Estağfurullah dostum, ben de zaten sait abimi örnek alıyorum.Eyvallah abi sağol sait abi gibi sende bu konularda hep yapıcı oluyorsun.
Benimde biraz sizi örnek almam lazım virajlara sert girip şarampole yuvarlaniyorum genelde
Iyi geceler gokcen abi![]()

oo hoşgeldin abiBazen kimse yokmuş gibi oluyor forumda ama burda herkes birbirini benimsemiş iyisiyle kotusuyle,
Kisa bir aradan sonra dostlarla ayni konuda buluşmak guzel
@doktorrrr @İhtiyar007 @Kayahan14
Nerelerde acaba onlarda tanır beni
Bide @OttomaN TigeR abimiz var tabi![]()

Hosbuldum kayahan ortalarda gorunmuyorsun cagri yapayım dedimoo hoşgeldin abi![]()
Estağfurullah dostum, ben de zaten sait abimi örnek alıyorum.
Birde burası yeri değil ama söz açılmışken şu şarampol konusunda sana bir kaç şey söylemek istiyorum. Dostum sen karşındakini kendi düşünlerine göre yargılıyor ve ona göre tavır alıyorsun. Bana göre senin fevri çıkışlarının nedeni de bu aslında. Senin nezdinde herkese söylüyorum; eğer ciddi anlamda rahatsız olduğunuz bir sorun varsa, bu sorununuzu açıkça ortaya koyup diyalog ile halletmek daha doğrudur. Küsmek, darılmak, agresif ve diğer türlü yorumlarda bulunmak sorunumuzu çözemez.
Kardeşim sana samimiyetle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Velhasılı önce neden sinirlendiğini karşındakine güzelce izah et ve rahatsızlığını dile getir. Bunu yaparken de içinde bulunduğun durumu karşındakine hissettirecek kelimeler seçmeye özen göster. Bak gör o zaman sorunun kendiliğinden nasıl çözülüyor. Neyse çok uzattım, uzun lafın kısası diğer türlü sende onun/onların yaptığı hataya ortak olursun.
Hepimiz insanız ve elbet hepimizin fevri çıkışları olur zaman zaman. Çünkü hata yapmak insanın doasında var, ama önemli olan; nedeni her ne olursa olsun bu hatalarımızın tekerrür etmemesidir.
(Umarım yanlış anlamazsın.)![]()

İnşallah dostum. Teşekkür ederim.Yanlış anlama olur mu, büyükler söyleyecek küçükler dinleyecek.Yeni hesabımla eski kotu tecrübeleri bir daha yaşamam umarım
![]()

Beni unuttun mu?Hosbuldum dostum
Unuttuklarim çoktur pek aktif olmadıkları icin hatirlayamiyorum![]()

Beni unuttun mu?![]()

Kim olduğunu daha yeni çözebildim. Yaşı falan öyle bir yazmışsınki abiBenim sana sormam lazim aslinda konu acildiktan birgün sonra konuya tesrif edebildiniz nedense![]()

Kim olduğunu daha yeni çözebildim. Yaşı falan öyle bir yazmışsınki abi![]()
![]()

Tanımamıştım.Daha yenimi cozdun dün hoşgeldin derken tanimamismiydin
Aslinda ayı günü dogru ama yil niye öyle oldu anlamadım bildirdim duzeltirler

Tanımamıştım.![]()

Bende tanidiklar geliyor diyorum oysaki iki yabanciymisiz dünTanımamıştım.![]()

Aynen be.Bende tanidiklar geliyor diyorum oysaki iki yabanciymisiz dün![]()