Bahadır Yeniden Aramızda Hoşgeldin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi, Microsoft Corporation ve Bahadir_fb
Emip

Emip

Üye
hoşgeldin

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Bahadir_fb
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eyvallah abi sağol sait abi gibi sende bu konularda hep yapıcı oluyorsun.
Benimde biraz sizi örnek almam lazım virajlara sert girip şarampole yuvarlaniyorum genelde :D
Iyi geceler gokcen abi :)
Estağfurullah dostum, ben de zaten sait abimi örnek alıyorum. :tebessüm:

Birde burası yeri değil ama söz açılmışken şu şarampol konusunda sana bir kaç şey söylemek istiyorum. Dostum sen karşındakini kendi düşünlerine göre yargılıyor ve ona göre tavır alıyorsun. Bana göre senin fevri çıkışlarının nedeni de bu aslında. Senin nezdinde herkese söylüyorum; eğer ciddi anlamda rahatsız olduğunuz bir sorun varsa, bu sorununuzu açıkça ortaya koyup diyalog ile halletmek daha doğrudur. Küsmek, darılmak, agresif ve diğer türlü yorumlarda bulunmak sorunumuzu çözemez.:no:

Kardeşim sana samimiyetle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Velhasılı önce neden sinirlendiğini karşındakine güzelce izah et ve rahatsızlığını dile getir. Bunu yaparken de içinde bulunduğun durumu karşındakine hissettirecek kelimeler seçmeye özen göster. Bak gör o zaman sorunun kendiliğinden nasıl çözülüyor. Neyse çok uzattım, uzun lafın kısası diğer türlü sende onun/onların yaptığı hataya ortak olursun. :(

Hepimiz insanız ve elbet hepimizin fevri çıkışları olur zaman zaman. Çünkü hata yapmak insanın doasında var, ama önemli olan; nedeni her ne olursa olsun bu hatalarımızın tekerrür etmemesidir.
(Umarım yanlış anlamazsın.) :nargile:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Bahadir_fb ve Kayahan14
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bazen kimse yokmuş gibi oluyor forumda ama burda herkes birbirini benimsemiş iyisiyle kotusuyle,
Kisa bir aradan sonra dostlarla ayni konuda buluşmak guzel :)
@doktorrrr @İhtiyar007 @Kayahan14
Nerelerde acaba onlarda tanır beni :D
Bide @OttomaN TigeR abimiz var tabi :)
oo hoşgeldin abi :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
oo hoşgeldin abi :)
Hosbuldum kayahan ortalarda gorunmuyorsun cagri yapayım dedim :)
Estağfurullah dostum, ben de zaten sait abimi örnek alıyorum. :tebessüm:

Birde burası yeri değil ama söz açılmışken şu şarampol konusunda sana bir kaç şey söylemek istiyorum. Dostum sen karşındakini kendi düşünlerine göre yargılıyor ve ona göre tavır alıyorsun. Bana göre senin fevri çıkışlarının nedeni de bu aslında. Senin nezdinde herkese söylüyorum; eğer ciddi anlamda rahatsız olduğunuz bir sorun varsa, bu sorununuzu açıkça ortaya koyup diyalog ile halletmek daha doğrudur. Küsmek, darılmak, agresif ve diğer türlü yorumlarda bulunmak sorunumuzu çözemez.:no:

Kardeşim sana samimiyetle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Velhasılı önce neden sinirlendiğini karşındakine güzelce izah et ve rahatsızlığını dile getir. Bunu yaparken de içinde bulunduğun durumu karşındakine hissettirecek kelimeler seçmeye özen göster. Bak gör o zaman sorunun kendiliğinden nasıl çözülüyor. Neyse çok uzattım, uzun lafın kısası diğer türlü sende onun/onların yaptığı hataya ortak olursun. :(

Hepimiz insanız ve elbet hepimizin fevri çıkışları olur zaman zaman. Çünkü hata yapmak insanın doasında var, ama önemli olan; nedeni her ne olursa olsun bu hatalarımızın tekerrür etmemesidir.
(Umarım yanlış anlamazsın.) :nargile:

Yanlis anlama olurmu büyükler soylecek kucukler dinleyecek :D
yeni hesabimla eski kotu tecrubeleri bir daha yasamam umarim
:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve .NeXuS.
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kim olduğunu daha yeni çözebildim. Yaşı falan öyle bir yazmışsınki abi :bilmem: :utan

Daha yenimi cozdun dün hoşgeldin derken tanimamismiydin :)
Aslinda ayı günü dogru ama yil niye öyle oldu anlamadım bildirdim duzeltirler

MaxipmaN

Üye
tekrar hoşgeldin Bahadır abi androiddeki heyecan yoksunluğu inşallah bitecek :):icelim:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt