Baglanilamd. Ers. izin vrlmyr. HATASIIIII

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
playmert

playmert

Üye
    Konu Sahibi
Baglanilamd. Ers. izin vrlmyr. HATASIIIII
Arkadaslar Fotograf cekerken,accuweathe da ,haritada sol ustte hep bole yaziyor.ne yapmaliyim.

mucaht

Üye
kamera / seçenek / ayarlar / konum bilgilerini kaydet / Hayır yaparsan sorun düzelecektir.

SilentOne

SilentOne

Üye
fotoda gps bilgilerini eklemek istersen önce gps ile konu buldur ole foto çek yokse hata verir

matanist

matanist

Üye
Bazen olmadık yerlerde ben de aynı hatayı alıyorum. TElefonu kapatana kadar da aynı yazı sürekli üst üste gelip duruyor. Hatta telefonu bile kasıyor :D Ben de yeniden başlatıyorum telefonu sıkıntı kalkıyor. Sanırım bizim yaptığımız ayarlardan kaynaklanıyor. Telefonu hem kısıtlıyoruz öyle zırt pırt internete girme oraya girme buraya girme diye yasaklıyoruz hem de hadi hava durumunu göster bize deyince sapıtıyor telefon haklı olarak.
Ama bağlantı ile problemli bir telefon şimdilik. Ne yaptıysam misal ovi haritalara girdiğimde sadece wireless den güncelleme almasını başaramadım. İllaki 3G veya gprs e bir göz atacak :D Çevrimdışı olmak da hoşuma gitmiyor (haritaları uydu modunda seyretmek hoşuma gidiyor :D). artık yaklaşan yazılım güncellemesini bekliyorum. Ordan da güzel birşey çıkmazsa elime alacağım telefonu ince bir ayar çekeceğim :D
Kısaca telefonu kapat aç yeniden dene bakalın ne diyecek. Bu sorunu her zaman da yapmıyor...

playmert

playmert

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar sorun ortadan kalkti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...