Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baglanilamd. Ers. izin vrlmyr. HATASIIIII
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
playmert
Üye
Konu Sahibi
Baglanilamd. Ers. izin vrlmyr. HATASIIIII
Arkadaslar Fotograf cekerken,accuweathe da ,haritada sol ustte hep bole yaziyor.ne yapmaliyim.
fotoda gps bilgilerini eklemek istersen önce gps ile konu buldur ole foto çek yokse hata verir
matanist
Üye
Bazen olmadık yerlerde ben de aynı hatayı alıyorum. TElefonu kapatana kadar da aynı yazı sürekli üst üste gelip duruyor. Hatta telefonu bile kasıyor Ben de yeniden başlatıyorum telefonu sıkıntı kalkıyor. Sanırım bizim yaptığımız ayarlardan kaynaklanıyor. Telefonu hem kısıtlıyoruz öyle zırt pırt internete girme oraya girme buraya girme diye yasaklıyoruz hem de hadi hava durumunu göster bize deyince sapıtıyor telefon haklı olarak.
Ama bağlantı ile problemli bir telefon şimdilik. Ne yaptıysam misal ovi haritalara girdiğimde sadece wireless den güncelleme almasını başaramadım. İllaki 3G veya gprs e bir göz atacak Çevrimdışı olmak da hoşuma gitmiyor (haritaları uydu modunda seyretmek hoşuma gidiyor ). artık yaklaşan yazılım güncellemesini bekliyorum. Ordan da güzel birşey çıkmazsa elime alacağım telefonu ince bir ayar çekeceğim
Kısaca telefonu kapat aç yeniden dene bakalın ne diyecek. Bu sorunu her zaman da yapmıyor...