Öneri Bağlandığımız Ağın Şifresini Nasıl Öğrenebilirim.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bağlandığımız Ağın Şifresini Nasıl Öğrenebilirim.
Önceden Bağlandığımız ağın şifresini nasıl öğrenebilirm

beats

beats

Üye
pc üzerinden mi telefondan mı ?

technicker

technicker

Üye
modem arayuzune girmen gerek . Tabi modemin şifresini de bilmen gerek . Genelde standart olur kullanıcı tarafından değiştirilmemişse,

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan lumia 920

technicker

technicker

Üye
Şuan bağlıysan arayuze girmeyi dene. 192.168.2.1 veya1.1 ,1.2

beats

beats

Üye
kayıtlı wifi ağı anahtarını gösteren uygulama yok sanırım ie üzerinden modeme girebilirsin

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Oradaki şifreyi de hatırlamıyorum

beats

beats

Üye
Oradaki şifreyi de hatırlamıyorum
bazı modemlerin süper şifreeleri var modemini araştır ya da hiç uğraşma direkt sıfırla modemi eğer ttnetse onlar ayarları uzaktan yolluyor sonra tekrar şifreleyebilirsin, pc üzerinden ağa bağlıysan hiç uğraşma onun için programlar var programa da gerek yok ama var

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bu yöntem için telefona ihtiyacın yok, bir hac.k methodu. modemin wps destekliyorsa modemin arkasında wps pin'i var, sonrasında backtrack adlı işletim sistemini cd'ye yazıp bilgisayarında canlı dağıtım olarak aç, grafiksel arayüze girmek için startx komutunu ver, ardından terminale gir. Burada ağ kartını tanıtman gerekiyor (buraları takılırsan mesaj atabilirsin çok fazla detaya girmeyeyim). Sonrasında şunu yazacaksın.
reaver -i mon0 -b [mac adresini buraya yazacaksın, yani bssid] -vv -p [burayada wps pinini yazacaksın]

Bu komuttan sonra direk olarak şifre eline geçmiş olacak, takıldığın yer olursa mesaj atabilirsin.Bu arada modemin arayüzündeki şifreyi değiştirmediysen superonline ise kullanıcı adı admin şifre superonline (ttnet'se şifre ttnet)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Çoğunuz olayı yanlış anlamış :)
Windows Pc de 192.168.2.1 e girmeden ağ ve paylaşımdan kablosuz ağın özelliklerine girip görebiliyorsunuz, Aynı şekilde telefonda nerden görebilirim diyor ,
sana onerim Müşteri Hizmetlerini ara resetlet yada kendinde yapabilirsin :)

Uhops

Uhops

Üye
Bilgisayardan olsaydı ağ bağlantı yerinde noktalı yerin altında parolayı göster var ona tıklayınca parola gözükcek :)

Üst Alt