bada os 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jek6161

Üye
    Konu Sahibi
bada os 2.0
samsung socialhub sitesinde yayınladıgı yazıda bada 2.0 temmuz ayında cıkarcaklarmıs

viranufuk

viranufuk

Üye
temmuzda tüm dünyada çıkar biz hriç heralde bizde aralık gibi gelir

eaagent

eaagent

Üye
offffffffff bee hazirandı temmuz oldu ... Temmuza kadar böyle gitmez umarım . Bişeyler çıkarırlar adam gibi oyun uygulama falan

mavrick

mavrick

Üye
haziranda yada mayısta onun betası çıkar:)

jek6161

Üye
    Konu Sahibi
ya dünyada cıksın bize cıkmasına gerek yok yeterki cıksın kendimiz cevirip kullanırız

• Beğen
Tepkiler: nescafe656
bana_fuss_yapma

bana_fuss_yapma

Üye
slm kardeş bencede haklısın dünyaya cıksın yeterki :D bu arada cepkinge nasıl üye olacan davetiye olacakmış anlamadım yrdımcı olurmusun:D

X-7

X-7

Üye
iddaa ediyorum bu BADA geliştiricileri 1-2 kişiden oluşuyor bu kadar geciktiğine göre :D

• Beğen
Tepkiler: nescafe656
paganini58

paganini58

Üye
cihazı severek aldım ama günden güne sevmeyerek kullanıyorum tamam hızlı şık ekran iyi bilmemne ama istediğim bir kaç oyun ve program yok olan bir ofis yazılımı çok başarılı değil genede 14 lira ben memnun değilim alacan bir i phone basacan jailbreak bir masa üstü gibi kullanacıksın iş ona gidiyor artık..

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar bu hep söyleniyor ama yine söylicem bada çıkalı daha nekadar olduda oyun yok şu yok bu yok diyosunuz yine bukadar kısa sürede iyi gelişti bada ios 1.0 ile 2.0 arasında kaç yıl olduğunu biliyormusunuz Bada inanın çok çabuk gelişiyor tabiki yeni bir sistem olduğu için eksikleri olacaktır. bi 2-3 yıl sonra görün bakalım bada nasıl olcak hem telefonu alırken bada olduğunu biliyodunuz niye aldınız almadan önce ben olsam iyice araştırırdım forumlarda gezseniz bile badanın eksik yönleri hakkında bilgi edinebilirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: burakburti ve hegomania
erem.qns

erem.qns

Üye
Bada OS ulem :)
sabırlı olun ..

eaagent

eaagent

Üye
Sabır...

zmatyar

zmatyar

Üye
Sevgili arkadaşlar symbian bile bu güne gelmesinde ne kadar süreç geçti bence biraz sabırlı olalım

paganini58

paganini58

Üye
2 yıl içerisinde samsung bütün modellerinde bada kullancakmış bir telefon üstadı arkadaşın nerden öğrendiğini bilmediğim bir söz. Bir arkadaşa aracı oldum galaxy ace aldık ona ve benim telefondan daha ucuz bir telefon ama donanım bizimkinde iyi falan arkadaşlar bu bir telefon deyip de yola çıkmamak lazım ben cep bilgisayarı gibi kullanmak istiyorum bu cihazlarda telefon yan özellik galaxy ace de markette yığınla uygulama var ne bileyim android gerçekten iyi ilk fırsatta geçmeyi düşünüyorum. zamanında 3g apple kullandım beklentilerim belkide ondan daha yüksek...

ScapScaper

ScapScaper

Üye
Bende Badayı terk ettim çünkü hiçbir uygulama yok. Whatsapp bile yok. Gittim Samsung Ace aldım. Çaktım avrupa firmware, android ile yeni bir dünyaya merhaba dedim.

Bada boşa zaman kaybı.

ares_53

ares_53

Üye
galaxy ace dediğiniz telefon wave s8500 ün yanına gelemez donanım olarak hey gidi hey bi android için gelmiş hangi telefonu övüyosunuz..hayret :D

• Beğen
Tepkiler: aybek1453

samet123456

Üye
bencede sabirlı olun gelişim devam ediyor daha iyiside olacak ama ben sabredemedim sattım galaxy kısmetse yarın elimde

burakburti

burakburti

Üye
ya arkadaş sanki boynunuza bıçak dayıyolar zorla gidin wave alın diolar size telofan ortada saten sistemi bada donanımıda belli herkesin beklenkisine göre telefon war saten android die haykıran arkadaşlar neden wave kullanıolar vede neden kötülüyorlar anlamış deilim memnun deilseniz telefoncu çok satarsınız arkadaş olay bu walla benim beklentilerimin hemen hemen hepsini karşılıyo saten oyun oyun deyip duruyosunuz sanki gunde kaç saat telde oyun oynuyosunuz ewde pc nız yok mu açın onda oynayın hayret bişi yaaa

• Beğen
Tepkiler: ceycey111 ve aybek1453
eaagent

eaagent

Üye
2 yıl içerisinde samsung bütün modellerinde bada kullancakmış bir telefon üstadı arkadaşın nerden öğrendiğini bilmediğim bir söz. Bir arkadaşa aracı oldum galaxy ace aldık ona ve benim telefondan daha ucuz bir telefon ama donanım bizimkinde iyi falan arkadaşlar bu bir telefon deyip de yola çıkmamak lazım ben cep bilgisayarı gibi kullanmak istiyorum bu cihazlarda telefon yan özellik galaxy ace de markette yığınla uygulama var ne bileyim android gerçekten iyi ilk fırsatta geçmeyi düşünüyorum. zamanında 3g apple kullandım beklentilerim belkide ondan daha yüksek...
Donanım bizimkinden iyi :S :S :S Iphone 4 le neredeyse eşdeğer bir cihaz bizim wave donanım olarak ne dion sen hacı ????? :I :D :D :D

alikartall

Üye

bilmiyorum daha önce gördünüz mü ama wave2 de bada 2.0 var test aşaması sanırım bide videoda sanki telefon biraz kasılıyo gibi geldi bana.

eaagent

eaagent

Üye

bilmiyorum daha önce gördünüz mü ama wave2 de bada 2.0 var test aşaması sanırım bide videoda sanki telefon biraz kasılıyo gibi geldi bana.

görmez olurmuyuz :D ama dedğin gibi '' test aşaması''

• Beğen
Tepkiler: alikartall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...