bada kulananlar fransa icin boykot firsati

Sponsorlu Bağlantılar

boykota katılacakmısınız

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bada kulananlar fransa icin boykot firsati
arkadaşlar ermeni yasası geçmiş bada kullanıcılarına nacizzane bi öneri lütfen fıransız firması olan gameloftu boykot edelim ve ücretli uygulamalarını almayalımm

yani gameloft tan uygulama satın almayın ölümüne spoof :)

konunun yeri burası değil ama hassas bi konu destek verin arkadaşlar boykota katılacak arkadaşlar anketimize katkıda bulunsun

badatürkiye işbirliği ile (KENDİLERİNİN HENÜZ HABERİ YOK AMA DESTEK VERECEKLERDİR)

----------Eklendi @ 12:19:18 ---------- Yazıldı @ 10:23:35 ----------

Vazife büyük şeyler yapmak değil ne kadar küçük olursa olsun gerekeni yapmaktır

• Beğen
Tepkiler: grafikedy ve teksin33

beyazsoy

Üye
arkadaşlar ermeni yasası geçmiş bada kullanıcılarına nacizzane bi öneri lütfen fıransız firması olan gameloftu boykot edelim ve ücretli uygulamalarını almayalımm

yani gameloft tan uygulama satın almayın ölümüne spoof :)

konunun yeri burası değil ama hassas bi konu destek verin arkadaşlar boykota katılacak arkadaşlar anketimize katkıda bulunsun

badatürkiye işbirliği ile (KENDİLERİNİN HENÜZ HABERİ YOK AMA DESTEK VERECEKLERDİR)

----------Eklendi @ 12:19:18 ---------- Yazıldı @ 10:23:35 ----------

Gösterim Sayısı: 30
Cevap Sayısı: 0
anket değeri :3

bişey diyemedim artık

Baslikla icerik farkli ondan basliga "bada kulananlar fransa icin boykot firsati"

konulursa ilgi artar

miown

Üye
evet artık gameloft spooflarını içimiz rahat yapabiliriz sanırım :) destekçinim kardeşim.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saygılar herkese

feyzammm

feyzammm

Üye
sanada saygılar skaptan boyle bir konuya degindigin icin ancak nevarki nekadar boykot edersek edelim sonucta yinede biz bu urunleri cogunu kullanmaya devam edecez renault peugeot citroen bu markaları napacaz yakalımmı atalımmı bizim boykotumuz sadece ufak teefek seulerle sınırlı kalacak iliklerimize kadar yabancılasmısız allah sonumuzu hayıretsim yinede duyarlılıgın icin sagol

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanada saygılar skaptan boyle bir konuya degindigin icin ancak nevarki nekadar boykot edersek edelim sonucta yinede biz bu urunleri cogunu kullanmaya devam edecez renault peugeot citroen bu markaları napacaz yakalımmı atalımmı bizim boykotumuz sadece ufak teefek seulerle sınırlı kalacak iliklerimize kadar yabancılasmısız allah sonumuzu hayıretsim yinede duyarlılıgın icin sagol

Vazife büyük şeyler yapmak değil ne kadar küçük olursa olsun gerekeni yapmaktır

sizlerde sağolun

miown

Üye
biz tarafımızı belli edelim de, ama işe yarar ama yaramaz. önemli olan gücümüzün yettiğini yapabilmek.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yağmasak ta en azından gürleyelim miown.

mrtgny06

Üye
Israil ile siyasi krize girdik... Heron alıyoduk eskiden .. Kendimiz heron yapar olduk... Ne demişler,,, kötü komşu adamı hacet sahibi yapar diye.... Belkide bu kadar malı fransadan almayız.. Bizler kendimiz üretiriz.. Ilk etap otomativ bence....

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Israil ile siyasi krize girdik... Heron alıyoduk eskiden .. Kendimiz heron yapar olduk... Ne demişler,,, kötü komşu adamı hacet sahibi yapar diye.... Belkide bu kadar malı fransadan almayız.. Bizler kendimiz üretiriz.. Ilk etap otomativ bence....
Doğru söylüyorsun, yerli otomobil için bastılar düğmeye inşallah geriside gelir.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Söyledikleriniz için çanı gönülden kutluyorum hepinizi arkadaşlar hepiniz teker teker hakkınızı helal edin

miown

Üye
@Blackhawk1111
doğrudur kardeşim, selamlar.

@Skaptan
estafurlullah, asıl sen helal et ki böyle bir konuya değindin burada.

selam ve dua ile.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
TheCower

TheCower

Üye
Fransayı henry ve truzaget var diye severdim bi ara. Artık sevmiyorum.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen öyle :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
boykot fransızcadan dilimize giren bir kelime

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Cok haklıyız boykot etmeye ürünleri kullanmamaya ama
Detayli bir şekilde incelemedim fakat bir kac urun fransız malı değil
Yanlış bir liste olmuş
İnsanlari doğru bilinçlendirmek gerek ^.^
Bildiklerim
Bkz.
Dia%Sa > İspanyol
Carrefour > İsrail
Vs. vs . vs.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[sıze=5]cok haklıyız boykot etmeye ürünleri kullanmamaya ama [/sıze]
detayli bir şekilde incelemedim fakat bir kac urun fransız malı değil
yanlış bir liste olmuş
insanlari doğru bilinçlendirmek gerek ^.^
bildiklerim
bkz.
Dia%sa > ispanyol
carrefour > israil
vs. Vs . Vs.

bi düzeltme yapayım evet şirket ortakları o ülkelerden var ama carrefour da bizzat incelemiş biri olarak söylüyorum carrefouR fransız şirkti olan cefic tarafından yönetilmektedir buda bir fransız şirketi dostum bilgilendirme için teşekkürler ama sanırım biraz konuya Vakıf değilsin şirket ortaklarının en büyük yüzdeleri bu fransızlara ait nerdenmi biliyorum çünkü mesleki acıdan vergi denetim memuruyum bu söylediğin şirketlerde en az bir defa inceleme yapmış bulunmaktayım

----------Eklendi @ 18:04:31 ---------- Yazıldı @ 18:02:45 ----------

boykot fransızcadan dilimize giren bir kelime

kelime olarak değilde ekonomik acıdan bi darbe yapmak lazım be hocam :)

feyzammm

feyzammm

Üye
elbette tepkimizi her zaman her platformda göstermemiz gerekir benim demek istedigim cok yabancilastik tabelalarimiz konusmalarimiz cok seyimizde yabancilastik bundan kurtulmamiz lazim ufak die bisey yoktur bi soz vardi biyerde okumustum UFAK BISEY YOKTUR BIR CIVI DUSER BIR NAL DUSER BI NAL DUSER BI AT DUSER BI AT DUSER BI KOMUTAN DUSER BI KOMUTA DUSER BI ULKE ESARETE DUSER diyodu cok dogru bence herkese saygilar

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...