Bada 2 FW Yükleme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhabalar sunum için çok teşekkür ederim. bada 2.0 ı kurdum türkçe olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok fakat kies cihazı desteklemiyor hatası alıyorum. kies ten apps ye bağlanamıyorum. yapmam gereken ayar nedir?

aramıza hoşgeldin öncelikle bu söylediğin sıkıntılar normaldır çünkü bada 2 yi kies üzerinden değilde multiloader ile yükledin apps hatası ise genel bi sorun herkeste var ama düzelir merak etme

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
aramıza hoşgeldin öncelikle bu söylediğin sıkıntılar normaldır çünkü bada 2 yi kies üzerinden değilde multiloader ile yükledin apps hatası ise genel bi sorun herkeste var ama düzelir merak etme

tekrar merhaba hızlı dönüş için teşekküler dostum .birkaç sorum daha olacak cevaplarsan memnun olurum,

- ana ekranda 6 adet bos sayfa var bunları nasıl kapatabilirim?
-bada 1,2 kullanırken ndriver 11 yüklüydü malum şimdi yükleyemiyorum buna çözüm bulan var mı?
- işime yarayacak ekran koruyucu widget yada program önerebilir misin?

şimdiden teşekkürler.

ceycey111

ceycey111

Üye
parmaklarını ortadan ayır resim büyütüyormuş gibi
bada 2 için anlatımlar var sitede
bir çok program var appstan indire bilirsin şuan yoğunum isim veremicem :)

yorgunazrail

Üye
bada 2 de flash olacak d'yorlardi bada 2 yukledim ama video acmiyor bada 2de flash yokmu

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bada 2 de flash olacak d'yorlardi bada 2 yukledim ama video acmiyor bada 2de flash yokmu

şu an stabil olarak çalışmıyor kardeş düzenlenmesi lazım final sürümü gayet iyi olacaktır kies sürümü

htevfik71

Üye
teleona yükleme yaparken

Download Start Ch[0]
ERR : FOTA Erase

böyle bir hatayla karşılaşıyorum nasıl düzeltebilirim

ceycey111

ceycey111

Üye
ekran resmini yollarsanız yardımcı olmaya çalışıyım

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
foto dosyasında bilinmeyen bi hata oluşmuşa benziyor yeni bi fw indir onunla dene sorun çözülür

ertanemel

Üye
arkadaşlar bende şu an 2 ye geçmiş bulunmaktayım şimdilik bi sıkıntı görünmüyor olursa sizlerle paylaşırım

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
01firtina

01firtina

Üye
Bada 2 italya fw sini yükledim fakat çok memnun değilim telefonumda donma ve kasılma olayı çok arttı bundan önceki xkk5 fw sinde bu çok sık olmuoyrdu tuşlara bastığım zaman komutu algılamıyor ve turbo racing hd ve diğer oyunlarda oyun bazen açılıyor bazen açılmıyor.Şimdi benim korkum şu bada 2 türkiye kiese düşsse bile bu donma olayları olacak diye korkuyorum valla eğer böyle olacaksa ve bu tür hataları düzeltmemişlerse yayınlanmasın daha iyi.Ben bu kasılma ve donmalardan bıktım artık bir gün daha deneyip tekrar orjinal romo dönüş yapacam.çünkü rehbere girmeyi dahi gerçekleştiremiyorum telefon kendini zorla toparlıyıyor.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bada 2 italya fw sini yükledim fakat çok memnun değilim telefonumda donma ve kasılma olayı çok arttı bundan önceki xkk5 fw sinde bu çok sık olmuoyrdu tuşlara bastığım zaman komutu algılamıyor ve turbo racing hd ve diğer oyunlarda oyun bazen açılıyor bazen açılmıyor.Şimdi benim korkum şu bada 2 türkiye kiese düşsse bile bu donma olayları olacak diye korkuyorum valla eğer böyle olacaksa ve bu tür hataları düzeltmemişlerse yayınlanmasın daha iyi.Ben bu kasılma ve donmalardan bıktım artık bir gün daha deneyip tekrar orjinal romo dönüş yapacam.çünkü rehbere girmeyi dahi gerçekleştiremiyorum telefon kendini zorla toparlıyıyor.

dönmeden önce polonya fw sini yüklemeyi tavsiye ederim hiç bi sıkıntı yok 1 gb yakın oyun ve 17 tane tema dahil tüm verilerim sorunsuz çalışıyor tekrar bi yükleme yap begenmezsen orjinal roma dön

01firtina

01firtina

Üye
Birde senin dediğin polonya fwsini yükliyeyim bakalım nolacak gerçi sen kullanıyormuşsun ve sende sorun yok ise büyük ihtimal bendede olmaz deniyelim bakalım.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
büyük bi ihtimalle rahat kullanırsın çünkü en cok güncelleme polonya fw sinde gercekleşiyor onun için genel hatalar o fw üzerinde test ediliyor dediğim gibi bende en ufak bi sıkıntı bile yok

01firtina

01firtina

Üye
ya skaptan kardeşim ben bulamadım bu polonya fw linkini bana varsa burdan link verirmisin

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu yükle csc de tur olmaya bilir onuda buradan hallet http://www.maxicep.com/bada-os-gene...ma-ve-ag-kurulumu-resimli-anlatim-583518.html gerisine karışma

birde csc de xeo seçili dursun neden mi cünkü wifi ile cihaz güncelleme ye gir görürsün :)

ayrıca dil seceneklerinde türkçe var kafan rahat olur en azından

şifre isterse : sammobile.com yada samfirmware.com olması lazım tam hatırlayamadım ama bulunur sam dan alınma nasıl olsa

01firtina

01firtina

Üye
xxkl6 polonya fw si buldum ama iyiki deminki linki verdim bunun yerine senin gönderdiğin linki indirip kurim dediğinide bir yapim nolacak bakalım sağol teşekkür ederim ilgine.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim sen dediklerimi yap gerisine karışma temiz iş :)

Üst Alt