Skaptan Emekli Yönetici Konu Sahibi GokhanKocmarli' Alıntı: Kardeş Wave 525 İçin de Anlatırsan ÇOK MAKBULE GEÇER... Genişletmek için tıkla ... en kısa sürede eklenecektir
GokhanKocmarli' Alıntı: Kardeş Wave 525 İçin de Anlatırsan ÇOK MAKBULE GEÇER... Genişletmek için tıkla ... en kısa sürede eklenecektir
murat35010 Üye ben yurtdışından aldım telefonumu türkçe menu olsun istiyorum hangsini atmam lazım yardımcı olurmusunuz.
ben yurtdışından aldım telefonumu türkçe menu olsun istiyorum hangsini atmam lazım yardımcı olurmusunuz.
ceycey111 Üye murat35010' Alıntı: ben yurtdışından aldım telefonumu türkçe menu olsun istiyorum hangsini atmam lazım yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Telefonunuz hangi model wave 1,2,3 mü hangisi ----------Eklendi @ 13:56:53 ---------- Yazıldı @ 13:54:11 ---------- FOP = S8530XXLA1/S8530OXCLA1 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ispanya fwsi son yayınlanan fwdir 07.02.2012
murat35010' Alıntı: ben yurtdışından aldım telefonumu türkçe menu olsun istiyorum hangsini atmam lazım yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Telefonunuz hangi model wave 1,2,3 mü hangisi ----------Eklendi @ 13:56:53 ---------- Yazıldı @ 13:54:11 ---------- FOP = S8530XXLA1/S8530OXCLA1 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ispanya fwsi son yayınlanan fwdir 07.02.2012
ceycey111 Üye xxaysan' Alıntı: en sondaki anlatım sadece s7230 için mi yoksa hepsi için mi gecerl, ? Genişletmek için tıkla ... sadece s7230 için geçerli
xxaysan' Alıntı: en sondaki anlatım sadece s7230 için mi yoksa hepsi için mi gecerl, ? Genişletmek için tıkla ... sadece s7230 için geçerli
Skaptan Emekli Yönetici Konu Sahibi tüm wave serisi için anlatım yapılacaktır hafta hafta sonu bi aksilik olmaz ise
Skaptan Emekli Yönetici Konu Sahibi yucel_68_68' Alıntı: rar nedir bulamadim yardim Genişletmek için tıkla ... hagisini soruyorsun aceba dostum
yucel_68_68' Alıntı: rar nedir bulamadim yardim Genişletmek için tıkla ... hagisini soruyorsun aceba dostum
kemal_donmez Üye merhaba sunum için teşekkürler, aşağıdaki iki link için alternatif var mı? bu linkler çalışmıyor. Multiloader 5.65: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/URL] USB driver_new.zip : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
merhaba sunum için teşekkürler, aşağıdaki iki link için alternatif var mı? bu linkler çalışmıyor. Multiloader 5.65: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/URL] USB driver_new.zip : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Skaptan Emekli Yönetici Konu Sahibi linkler yenilenecetir FBI baskınından sonra bircok upload sitesi çalışmıyor
Skaptan Emekli Yönetici Konu Sahibi esercan_' Alıntı: WAVE 723 YÜKLEYEN VARMI YADA yükleniyormu Genişletmek için tıkla ... elbette yükleniyor konun en altında linkleri ve anlatımı mevcut ----------Eklendi @ 13:13:29 ---------- Yazıldı @ 13:10:23 ---------- kemal_donmez' Alıntı: merhaba sunum için teşekkürler, aşağıdaki iki link için alternatif var mı? bu linkler çalışmıyor. Multiloader 5.65: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız USB driver_new.zip : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... linkler yenilendi
esercan_' Alıntı: WAVE 723 YÜKLEYEN VARMI YADA yükleniyormu Genişletmek için tıkla ... elbette yükleniyor konun en altında linkleri ve anlatımı mevcut ----------Eklendi @ 13:13:29 ---------- Yazıldı @ 13:10:23 ---------- kemal_donmez' Alıntı: merhaba sunum için teşekkürler, aşağıdaki iki link için alternatif var mı? bu linkler çalışmıyor. Multiloader 5.65: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız USB driver_new.zip : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... linkler yenilendi
grafikedy Üye esercan_' Alıntı: WAVE 723 YÜKLEYEN VARMI YADA yükleniyormu Genişletmek için tıkla ... yukledim ben. 3 sira menu olayi devam ediyor. geri kalan hersey yenilenmis.
esercan_' Alıntı: WAVE 723 YÜKLEYEN VARMI YADA yükleniyormu Genişletmek için tıkla ... yukledim ben. 3 sira menu olayi devam ediyor. geri kalan hersey yenilenmis.
yorgunazrail Üye bende biraz önce yükledim acıkcası telefona yenilik geldi,yüklemeyenlere tavsiyemdir.şuan için bi hata vermedi üstelik kamerada düzelmiş.emeginize saglık
bende biraz önce yükledim acıkcası telefona yenilik geldi,yüklemeyenlere tavsiyemdir.şuan için bi hata vermedi üstelik kamerada düzelmiş.emeginize saglık