Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bada 2.0
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anywhere17
Üye
Konu Sahibi
bada 2.0
bu sitedeki yetkililere söylüyor beyler wave 723 için baada 2.0 ne zaman gelicek beklemekten sıkıldım artık ve ayrıca wave 723 için usb caple driver silinmiş yani link kırık yardım eden yokmu? Teşekkürler
bu sitedeki yetkililere söylüyor beyler wave 723 için baada 2.0 ne zaman gelicek beklemekten sıkıldım artık ve ayrıca wave 723 için usb caple driver silinmiş yani link kırık yardım eden yokmu? Teşekkürler
öncelikle verdiğim dosyayı indir daha sonra usb driveri pc ye yükle ve multiloader programını ac eger yoksa onuda indir forumda var
daha sonra indirdiğin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dosyasının içersindeki dosyaları multiloader proğramına sırasıyla sürükle bırak yöntemi ile yerlerine koy örnek bir resim yükleme işlemi resimli anlatım
içersindeki dosyalar bazı frimwarelerde değişkenlik gösterebilir o yüzden resimdeki tamamen örnek
daha sonra telefonunu dowload mode alman gerekiyor ve şimdi telefonu usb ye bağla multiloader proğramından port ta bas telefonunu görsün daha sonra multiloaderde download tuşu aktif olunca tıkla yükleme işlemi başlasın eger hata verirse tekrar porta bas ve download a bas yükleme işlemi bitene kadar bağlantıyı kesme telefon yeniden başlayacak işlem bu kolay gelsin