bada 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anywhere17

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0
bu sitedeki yetkililere söylüyor beyler wave 723 için baada 2.0 ne zaman gelicek beklemekten sıkıldım artık ve ayrıca wave 723 için usb caple driver silinmiş yani link kırık yardım eden yokmu? Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Skaptan

piskorkut

Üye
bu sitedeki yetkililere söylüyor beyler wave 723 için baada 2.0 ne zaman gelicek beklemekten sıkıldım artık ve ayrıca wave 723 için usb caple driver silinmiş yani link kırık yardım eden yokmu? Teşekkürler

wave 2 yi beklemek mi?
androide geç kardeşim.bada tam bir fiyasko.ancak symbianla kapışır

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
buyur dostum usb ve en son bada 2 resmi sürümü var cihazın için multiloader ile yükleyebilirsin

besttepe

Üye
buyur dostum usb ve en son bada 2 resmi sürümü var cihazın için multiloader ile yükleyebilirsin

yüksel abi bada 2 yi nasıl yüklerim detaylı bir anlatım gösterir misin

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yüksel abi bada 2 yi nasıl yüklerim detaylı bir anlatım gösterir misin

öncelikle verdiğim dosyayı indir daha sonra usb driveri pc ye yükle ve multiloader programını ac eger yoksa onuda indir forumda var

daha sonra indirdiğin dosyasının içersindeki dosyaları multiloader proğramına sırasıyla sürükle bırak yöntemi ile yerlerine koy örnek bir resim
yükleme işlemi resimli anlatım

içersindeki dosyalar bazı frimwarelerde değişkenlik gösterebilir o yüzden resimdeki tamamen örnek

daha sonra telefonunu dowload mode alman gerekiyor ve şimdi telefonu usb ye bağla multiloader proğramından port ta bas telefonunu görsün daha sonra multiloaderde download tuşu aktif olunca tıkla yükleme işlemi başlasın eger hata verirse tekrar porta bas ve download a bas yükleme işlemi bitene kadar bağlantıyı kesme telefon yeniden başlayacak işlem bu kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt