Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bada 2.0 Wave 723' e ne zaman geliyor ?????????????????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
runo55
Üye
Konu Sahibi
Bada 2.0 Wave 723' e ne zaman geliyor ?????????????????
Slm Arkdaşlar Bada 2.0 Wave 723' e ne zaman geliyor ?????????????????
B.BUSKUT
Üye
gelmiyecek sadece wave 2 ve üst modellerde olur çok düşük bir ihtimal gelebilir ama Samsung düşük modellere değer vermiyor malasef.
cellmanbash
Üye
samsung türkiye facebook sayfasında bada 2.0 yıl sonuna kadar bütün wave modellerde olacak diyor ama wave 1 ve üst modellere gelecek bence
bbounce
Üye
arkadaslar bı gelsınde nereye gelecekse gelsın artık daraldım parçalıcam telefonu sonra telefonu kargolayacagım samsunga içinede bır not bu telefonu alın bırlestırın bada 2.0 update yapın ve ***** oturun diye, o derece oldum..
xdriver
Üye
Bada 2.0 tüm wave modellerine gelecek bu yıl içinde gelir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
B.BUSKUT
Üye
gelirse gelsin wave525 vardı İphone 3GS 8GB aldım şuanda İos5.01 var Apple'ı bu yüzden seviyorum telefon ayırt etmiyor düşük model diye ama Samsung Note Türkiye'ye gelir gelmez bunu satıp Note alcam.........
Neyse nerden nereye atladım
runo55
Üye
Konu Sahibi
İnşllah Gelir :S
furkey
Üye
Wave 723 e bada 2 tam donanımlı olmamakla beraber ve biraz da geç olarak gelmesi planlanıyor...
dur hele daha Wave 1 e çıkmadı bada 2 Kiesi bilmem ama 723 için bada 2 yi aralık ortaları gibi bekliyorum ben. Belki daha da geç gelebilir. Çünkü şu anda Wave 1 ve 2 öncelikli...
runo55
Üye
Konu Sahibi
Nerden Aldım Bada yı bilmem ki farklılık olsun dedim 1 yılldır güncelleştirme bekliyorum