veletifo
Üye
-
Konu Sahibi
-
şakamısın sen bada 2.0 kieste çıkcak samsung sendi sayfasında burdan indirin diye link vermicek. Başka ülkelerde çıkan orjinal romu byle indirebiliriz onuda samsung sitesinde yayınlamaz.
Konu kilitlenmeli
arkadasında dedıgı gıbı gelıstırme surumu..merak eden arkadaslar var ve bu surumde daha yenı , cok yenı.
ındırmek ısteyen arkadaslar olabılır,denemek ısteyen arkadaslar olabılır,bu forum sıtesı paylasım ıcın var olab bır sıte dıye bılıyorum.
Hee kıtletmek ıstıyorum da dıyorsan buyur moderator orada senınde mesaj panelın de orada dıledıgı yap!! Bılgı paylasımını dıledıgın gıbı engellıyebılırsın keyıf senın ,
dostum konu kilitlenmeli evet doğru fakat başlığı değiştirmezsen. Kimseyi kandırmaya hakkın yok. Bada 2.0 çıktı diyorsun. Nerede? Bada 2.0 sdk ile bada 2.0'ın kullanılabilir sürümünün ne alakası var? Biri kullanılan sistem diğeri profesyonel geliştiricilerin kullandığı sürüm. Başlığı değiştirip sdk çıktı dersen birşeyi kilitlemeye gerek kalmaz.
Edit: Başlığı değiştirdiğin için teşekkür ederim.
konuya yarıldımbada 2 çıktı diye bir girdim bada sdk çıktı ula ne adamlarsınız yaa
arkadasında dedıgı gıbı gelıstırme surumu..merak eden arkadaslar var ve bu surumde daha yenı , cok yenı.
ındırmek ısteyen arkadaslar olabılır,denemek ısteyen arkadaslar olabılır,bu forum sıtesı paylasım ıcın var olab bır sıte dıye bılıyorum.
Hee kıtletmek ıstıyorum da dıyorsan buyur moderator orada senınde mesaj panelın de orada dıledıgı yap!! Bılgı paylasımını dıledıgın gıbı engellıyebılırsın keyıf senın ,
aman ne komik...
herkes de bunu bekliyordu
moderatörler uyuyor mu?
milletin kandırılmasına nasıl müsaade ediyorsunuz?
Bada bölümünde ne zaman moderatör gördük ki? Ben hiç görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?