guro123456
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş konu açmak için açmışsın resmen. Yok beta sürüm denmese bilmeyen yapmasın denmese hata sonucu telefon bozulur denmese beta sürümde her şeyin çalışmayacağı bunun beta olduğu söylenmese tamam. Veya samsung dan adamlar gelip belde silah yükle bunu dedilerse ona da varım. Ama merakını kontrol edemeyip yüklemeye daldıysan üstüne birde telefon pert olup ben ve bunu yapan bütün herkese sazan diyorsan otur aklını topla tekrar gel buraya. Beta Tester sürümünü alıp yükledikten sonra herşey senin sorumluluğunda. Hatta böyle düşünüyorsanmultiloadera elini sürme kaldır makibneden. normal bir fw yi bile multiloader ile atarken sorun çıkarsa telefon garanti dışı kalabilir. 2 telefona sürüm yükseltme düşürme yükseltme derken çıktığı günden beri 4 kere beta sürümü yükledim bende birşey yok.
hasan kardeş ben bada 2.0 yükledim bir sorun yok fakat eksikliklerinden dolayı 1.2 ye dönmek istiyorum ama olmuyor ne yaptıysam olmadı bitürlü LİSMORE GELMİYOR MultiLoader DA SEN NASIL GERİ DÖNEBİLİYORSUN YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM muhit01@hotmail.com teşşekürler
kardeş bende senin gibi bada 2.0 ye geçtikten sonra birkaç neden yüzünden geri dönmek istedim 1.2'ye yapman gereken ekstra birşey yok eğer imkanın varsa multiloader 5.64'ü indir ve indirebiliyosan XXJID versiyonunu indir 1.2'ler arasında en stabil çalışan fw odur..gerekli adımları bada 2.0'de yaptığın gibi yap sorun çıkmaması gerek..
evet hepsini yaptım 5.64 ü de xxjıd da ama olmuyor sen nasıl yaptın kardesim lismore yazısı gelmiyor
----------Eklendi @ 15:12:25 ---------- Yazıldı @ 14:51:15 ----------
lütfen biri bana yardım etsin kafayı yiyecem 5.65 te lismore yazısı geliyor ondada yuklemede hemen hata veriyor
sakin ol kardeşim şimdi bişey bilmek istiyorum sen şu an cihazı dowload mode'ye getirebiliyomusun??eğer getirebiliyorsan ml 5.64'te lismore yazısı olmaz port search yaparsın download butonu aktif olduğunda yüklersin bak benim cihaz brick olduğunda beşinci denememde olmuştu hemen olmuyo...ve şunları kesinlikle uygula pc'yi aç kapa antivirüs programlarını deaktif yap kies'i kaldır(Çünkü multiloader ile kies aynı sürücüyü paylaştıklarından sorun çıkar)ve ve kesinlikle bilgisayar yöneticisi olarak başlat pc'yi bunları uygula %100 kurtarırsın cihazı benim başıma 2 defa geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?