BADA 2.0 S8530OXAKK5 ORJINAL !!! ALMANYA`DAYIM BURDA 2.0 PIYASAYA CIKTI ...link verdim

Sponsorlu Bağlantılar

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
BADA 2.0 S8530OXAKK5 ORJINAL !!! ALMANYA`DAYIM BURDA 2.0 PIYASAYA CIKTI ...link verdim
Arkadaslar almanyada yasıyorum burda kıes uzerınden 2.0 yuklenebılıyor paylasıyorum alın ındırın kullanın. Fazla bısey soylememe gerek yok heralde....

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
kardeş bunun wave 8500 için olanı yok mu?
yani resmi ve kesin final sürümü?!
bir de almanyada yayınlanan sürümün türkçesi oluyor mu?

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
uzulerek soyluyorum ama turkce deil.Ben buraya yukledim ki merak edenler meraklarini gidersinler.turkiyede piyasaya ciktimi turkcesini yukler devam edersiniz

nidforspid

nidforspid

Üye
sen bu sürümü yükledinmi kardeş?

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Aynen almanya güncellemesi gelmiş ama türkçe değildir kanımca (:
Eli kulagındadır beklemeye devam (:

XchieL

XchieL

Üye
seneye TÜRKİYE'ye gelecek insllah .

// beklemeye devam :(

VforButterfly

VforButterfly

Üye
yenilikleri yazarmisiniz bir de ekran goruntusu koyarsa yukleyen arkadaslar sevinirim :)

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
yenilikleri yazarmisiniz bir de ekran goruntusu koyarsa yukleyen arkadaslar sevinirim :)

vallahi ben soliyim burda okuyorum 2.0 i bekliyoruz falan filan diye ama hicbir yenilik goremedim ben yenilikten kastim bi atraksiyon goremedim birazdan aticam resimleri.ama size bir kardes tavsiyesi : hic merakla beklemeyin turkiye ye geldigi zaman yuklediginizde diceksiniz dogru soluyormus diye

cellmanbash

cellmanbash

Üye
ben yükledim facebook twitter yok ayrıca ilk yüklendiğinde dil ingilizce ayarlardan türkçe yapılıyor

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim facebook twitter yok ayrıca ilk yüklendiğinde dil ingilizce ayarlardan türkçe yapılıyor

yuklemıssın hayırlı olsun. Benımle aynı gorustemısın arkadasım?bence bada 2.0 beklendıgı kadar ozel bırseyı yok

bbounce

bbounce

Üye
cellmanbash dostum merak ettiğim bişey var rica etsem solermısın,cihazını kiese bagladıgın zaman,guncellestırme bolumunde ne yazıyor? onu cok merak edıyorum.Bu soruyu sormamdan kasıtım, herhangı bır gunceclleme geldıgı zaman kıes uzerınden guncelleyebılecekmısın yoksa yıne ml ilemi yukleyeceksın sadece o bolumun kies guncelleme bolumunun,ss'ini paylaşırsan cok sevinirim,şimdiden teşekkürler...

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
bildigim kadariyla turkiyeden kies e baglandiginda 2.0 surumunu gormuyor daha dogrusu daha turkiye ye gelmedigi icin indiremiyorsun.linke tiklayarak ml ile telefonuna kurabilirsin.icersinde tukce dil secenegide bulunuyor

ercizm

Üye
bu yazilim bizim en son ml ile yukledigimiz versiyonla ayni

sametcan93

Üye
kardeş Samsung s7233 için güncellemesi yokmu peki ?

ALIHSAN42

Üye
sifre nedir sifre istiyor

stanger79

Üye
yav arkadaş hiç yükleyen yok mu bi akıl verin yükleyelimmi ?

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
sifre verilmistir!!!

fermanyk38

Üye
şifre : samfirmware.com