Bada 2.0 Hakkında Bi Bilgi İstiyorum Fw Olarak Bi Bakarmısnız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Hakkında Bi Bilgi İstiyorum Fw Olarak Bi Bakarmısnız ?
Arkadaslar Su Yonde Bir Bilgi İstiyorum Cek Cumhuriyetinde Cıkan 2.0 Surumunde Turkce Dil Destegi Bulunuyor Ben O Fw Yi Attıgımda Turkiye İcin gelecek Olan 2.0 Surumden Farkı Varmıdır ? Kafamı Karıstıran Turkiye İcin Olan İle Cek Cumhuriyetinin Fw'Lerinin Arasındaki Fark Varmıdır ?

Tesekkur Ederim

ceycey111

ceycey111

Üye
Ben fark olcağını sanmıyorum tek farkı orjinal fwnin türkçe olması

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Hocam bada 2.0 her ülkeye ayrı mı üretiliyor ki :D
Yani sana farklı bada bana farklı bada böyle birşey söz konusu olabilir mi (:
Arkadaşında dediği gibi sadece türkçe olarak gelir o kadar.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Yinede tercih sizin.

• Beğen
Tepkiler: ceycey111
ceycey111

ceycey111

Üye
Türkçesini istiyosan alttaki fwyi yükleyebilirsin wave 2 için Türkiyeye gelmesine daha var malesef

S8530XXLA1 CFW Türkçe Versiyonu

Cihaz: s8530
Version:
XXLA1

Açıklama: Çek Cumhuriyetinde Çıkan Resmi Güncellemedir. Türkçe Dil Seçeneği Var.
-polaris office yüklü
-birkaç tane tema var
-java oyunlar silinmiş
-2 tane csc var "CSC_S8530_Open_Europe_Common_ NEXUSLA1-Nexus.Ino.HR.csc'' olan cscyi kullanın
İndir CFW:
Pass: cro-wave.ino

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bada 2.0 her ülkeye ayrı mı üretiliyor ki :D
Yani sana farklı bada bana farklı bada böyle birşey söz konusu olabilir mi (:
Arkadaşında dediği gibi sadece türkçe olarak gelir o kadar.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Yinede tercih sizin.

İyi Hos Guzelde Ben Bana Ayrı Ona Ayrı Olarak Uretmesini Kasdetmedim Guzel Kardesim Turkiye İle Cek Cumhuriyetindeki Diller Aynı Farklılıklar Varmı Onun Hakkında Bilgi Almak istedim CeyCey Saolsun Beni Guzel Bi Sekilde Aydınlattı Tesekkurler Ceyhun Kardes

ceycey111

ceycey111

Üye
İyi Hos Guzelde Ben Bana Ayrı Ona Ayrı Olarak Uretmesini Kasdetmedim Guzel Kardesim Turkiye İle Cek Cumhuriyetindeki Diller Aynı Farklılıklar Varmı Onun Hakkında Bilgi Almak istedim CeyCey Saolsun Beni Guzel Bi Sekilde Aydınlattı Tesekkurler Ceyhun Kardes

ricaederim kardeşim Ahmette o anlamda demek istememiştir

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
Bana Biraz Yukardan Bakar , Alaycı Bi Tiple Konusur Gibi Geldi
Polemige Gerek Yok Neyse İkinizede Tesekkr Edrm Saoln

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar bi düzeltmede ben yapmayım download flaşh la attıgımız fw ler ile kies dowlander arasında ki fark sadece işletim sistemi üzerine kurulması

yani benim anladıgım ve bilgilerime dayalı konuşayım

download flaşh la attıgımız fw ler sadece yüzeysel çalışmaktadır
kies dowlander ise entegrasyon olarak yükleme yapıyor

yoksa yükledik en son bada 2 sürümünü ama hala kasmalar mevcut bütün fw leri denedim hepsinde var ama şu an belçikada olan akrabama soruyorum onun cihazında hiç bir problem donma kasma yada reset gibi hiç bir problem yokmuş yeni güncelledi kies üzerinden onada en son ben fw atmıştım onun cihaza teamwiver ile sonra orjinal roma dönüp kies üzerinden kurdu bada 2 yi ve ona şöyle dedim şu an aktif de 6 oyun (oyunlar game loft ve 100 mb üzeri oyunlar) çalıştırıp internet müzik radyo video caster mesajlarda msj yazma klavyesini acık bırak ve livewalpaper ile birlikte tabi çalıştırıp tuş kilidini kitle ve kilit ekranını açmaya çalış kaç saniyede acılacak dedim söyledigi şey dokundum açıldı dedi

olayın özeti bu bende kies yüklemesini farklı yapıyor bizim flaşh atma yöntemimiz farklı

saygılar

• Beğen
Tepkiler: Jimmy Francues
Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi düzeltmede ben yapmayım download flaşh la attıgımız fw ler ile kies dowlander arasında ki fark sadece işletim sistemi üzerine kurulması

yani benim anladıgım ve bilgilerime dayalı konuşayım

download flaşh la attıgımız fw ler sadece yüzeysel çalışmaktadır
kies dowlander ise entegrasyon olarak yükleme yapıyor

yoksa yükledik en son bada 2 sürümünü ama hala kasmalar me mevcut bütün fw leri denedim hepsinde var ama şu an belçikada olan akrabama soruyorum onun cihazında hiç bir problem donma kasma yada reset gibi hiç bir problem yokmuş yeni güncelledi kies üzerinden oda en son ben fw atmıştım onun cihaza teamwiver ile sonra orjinal roma dönüp kies üzerinden kurdu bada 2 yi ve ona şöyle deim şu an aktif de 6 oyun (oyunlar game loft ve 100 mb üzeri oyunlar) çalıştırıp internet müzik radyo video caster mesajlarda mesajlarda msj yazma klavyesini acık bırak ve livewalpaper ile birlikte tabi çalıştırıp tuş kilidini kitle ve kilit ekranını açmaya çalış kaç saniyede acılacak dedim söyledigi şey dokundum açıldı dedi

olayın özeti bu bende kies yüklemesini farklı yapıyor bizim flaşh atma yöntemimiz farklı

saygılar

Cok Tesekkur Ediyorum Yuksel Kardesim
Ben Az Once Cek Cumhuriyeti İicin Verilen Fw Yi Attım Mesajı Cok Kullanan Birisiyim Ve Klavye Dili EN [ İngilizce ] Oraya Tıkadıgım an anında Kapanıp Acılıyor Sİnir Oldum Beta Surumde Asırı Donma Yoktu Bu Surumde Felaket Kasma Var Donmalar Cabası Kısacası Kies UzerinDen Olanı Beklicem Beta Yine Buna Nazaran Daha İyi

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dediğim gibi tüm fw ler ortlıkda dolaşıyor bu fw leri cıkarnlarda onlar yükleyip test etmemizi planlayanlarda onlar yüklemek için multiloader gibi programları acık kaynaklı bırakanlarda onlar samsung bi firma değil (ha yalancı olabilir o kesin :) )

----------Eklendi @ 21:14:35 ---------- Yazıldı @ 21:11:30 ----------

cihazın 8500 sa
Firmware Version: XXLA1
BADA Version: 2.0
Uyumlu Telefon Modeli: Wave GT-S8500

Uyarı: Multiloader ile firmware yükleme işlemi sonrasında tüm bilgileriniz silinir.Lütfen anlatımları dikkatli okuyunuz!

AÇIKLAMA:

USB Cable Driver:

Multiloader 5.65:

cihazın 8530 ise ceycey yin dediğini kur

• Beğen
Tepkiler: Jimmy Francues
Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
Gt 8530 Modelide Ceyhunun Verdgi fw aşırı donuyor ben tercihimi kiese bırakıyorum yinede saol yuksel : )

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
istesen benim konuda orjinal bi fw var sana yazdıgım fw nin altında çekcumhuriyeti olan o işi ni görür ceyhunun verdiği fw nin sistemiyle biraz oynanmış entegre edilmiş ofice filan var ondan kaynaklı diye düşünüyorum

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
Hemen Denıyorum Kardesm

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Murat bizim kimseyi ezdiğimiz alaycı tavirlar sergilediğimiz yok (:
Yukarıdan bakmakda ne demek kardeşim
Sende insansin bende insanim
Benim insanlari sınıflandırma lüxüm yok..
Esprili bir dille anlattım alındıysan kusurumuza bakma
Sonuc itibariyle şöyle düşünsen bile çözüme gidebilirsin.
Kiese düşen BADA 2.0 ' herkesin ortak olarak kullandığı bada 2.0 (:
Yani kişiye,ülkeye göre özel muamele yazılımda söz konusu değil
Fakat kiese düşme konusunda böyle birşey söz konusu olabilir.
Görüldüğü üzere en çok şikayetci olan ülkelere henüz bada 2.0 gelmiş değil...
Çoğu ülkeye geldi...
Umarım bunuda yanlış anlamazsın.
Burda kimse kimseyi kırıp incitecek düzeyde insanlar değil (:
Forumun sabit üyeleriyiz her konuda yorumlarimiz vardir .
Bir terbiyesizliğimiz yok kimseye altını çizerek demek istedim.

• Beğen
Tepkiler: Skaptan ve Jimmy Francues
Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
    Konu Sahibi
Acıkcası Moralim Biraz Bozuktu Senın Mesajını Okurken Durust Olayım : )
Karsımdaki İnsana Hissettigimi Sana Yansıttım Kusura Bakmayasın Ahmet Kardesim Tesekkur Ettim Bilgilendirme İcin Eyvallah : )

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Estağfurullah kardeşim olur böyle şeyler konu herneyse canını sıkma
Rica ederim.
​

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
aranızda çözümleme yapmanız güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...