Ya aynı android gibi işde ona benzetmeye calışıyolar valla şu kadarını söliyim samsung galaxy s 2 gelince bada falan yalan olcak 1.000000 satmış yani fazla söze gerek yok burdaki cogu kişide wavesini satıp onu alıcak![]()

Konuşmuyayim konuşmuyayım diyordumda...!
Ne alakası var ya? Nası bi yorumdur bu, yok benzetiyomuş ta, galaxy2 gelince bada falan yalan olacakmış mış muş?!... Millet wave ini satıp onu alacakmışş muş..
Pfff..
Olayları şöyle abartmanız, bu foruma girip buraları karıştırmanız yokmu! ayar oluyorum ya...!!
Sırf wave düşmanlığı, çekemezliği..! 1Ghz işlemci, SGX540 ekran kartı, Multitouch, 3.3" SUPER AMOLED ekran... GPS i, sensörleri, usb3.0 ı, Open Source işletim sistemi.. vb... Ve 640TL...
Çekemiyosun farkındayım da, bu kadar kendinizi rezil etmeyin artık...!! ok?
Ayrıca sanki galaxy 2 napıyor ya? Nükleer enerjimi üretiyor, ışınlamamı yapıyor? Nası bir abartıdır bu gözünü seveyim!? Aklın(!) sıra wave i küçültüp rezil edeceksin...Yok insanlar wave ini satıp onu alacaklarmış ta bilmemne... Gülüyorum şu ucuz laflarınıza... : )
Ha sen kendi Nokia nı satıp onu almak için can atıyosun, o da ayrı mevzu...
Hadi selametle...
TELEFONUN KAYBOLMASI CALINMASI UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİYLE KİTLEME VE TELEFONU KONTROL EDEBİLİYORSUN VE TELEFONUN NERDE OLDUGUNU HARİTADA GÖREBİLME İŞİ BADA 1.2 DE DE VAR SEVGİLİ KARDEŞİM...arkadaşım bende wave kulanıyorum okey bak şimdi samsung androide daha fazla onem gösteriyo bu bi gercek badaya önem verse çıkartıgı galaxy lerin yerine 8500 8530 8550 diye giderdi neden hep galaxy çıkarıyo aklın varmıandroid daha fazla tutuldugu için galaxys 2 de SÜPER AMOLED PLUS DUNYAKİ EN İYİ EKRAN OLCAK LCD IPS ÇOK SÜPER BİR KALİTE EKRAN 1.2 GHZ İŞLENCİ dual-core İŞLEMCİ 8 megapixel 1080p HD Android 2.3 Gingerbread VE TELEFONUN KAYBOLMASI CALINMASI UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİYLE KİTLEME VE TELEFONU KONTROL EDEBİLİYORSUN VE TELEFONUN NERDE OLDUGUNU HARİTADA GÖREBİLİYORSUN HADİ GEL BADA YAPSIN DAHA TÜRKİYEYE ADAM AKILLI 1.2 GELMEDİ HALA 2.0 PEŞİNDESİN
----------Eklendi @ 21:02:38 ---------- Yazıldı @ 21:01:42 ----------
arkadaşım bende wave kulanıyorum okey bak şimdi samsung androide daha fazla onem gösteriyo bu bi gercek badaya önem verse çıkartıgı galaxy lerin yerine 8500 8530 8550 diye giderdi neden hep galaxy çıkarıyo aklın varmı android daha fazla tutuldugu için galaxys 2 de SÜPER AMOLED PLUS DUNYAKİ EN İYİ EKRAN OLCAK LCD IPS ÇOK SÜPER BİR KALİTE EKRAN 1.2 GHZ İŞLENCİ dual-core İŞLEMCİ 8 megapixel 1080p HD Android 2.3 Gingerbread VE TELEFONUN KAYBOLMASI CALINMASI UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİYLE KİTLEME VE TELEFONU KONTROL EDEBİLİYORSUN VE TELEFONUN NERDE OLDUGUNU HARİTADA GÖREBİLİYORSUN HADİ GEL BADA YAPSIN DAHA TÜRKİYEYE ADAM AKILLI 1.2 GELMEDİ HALA 2.0 PEŞİNDESİN
BAŞKA NEYİ MERAK EDİYORSUN YARDIMCI OLAYIM..
Galaxy 2 ile wave nasil karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar,galaxy 1600 wave 700 şuanda.bada 2.0 dan sonraya saklayın bence bu yorumlarınızı 2.0 buyuk ihtimal bir high end telefon ile sunulacak.konu sapmasın.
olay sadece fiyat performans ilişkisidir...
eğer bunlar fake değil ise gerçekten bu sefer olmuş gibi ama fake ise bile gerçekten ok güzel olur bunun canlandırılması
----------Eklendi @ 22:48:56 ---------- Yazıldı @ 22:48:30 ----------
ve arka plan hala siyah![]()