Bada 2,0,1 merak ettiğimiz herşey burada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adelante55

adelante55

Üye
eline sağlık hocam

halil45

Üye
peki final sürümünün daha da dehşet olduğunu nereden biliyorsun...?
var mı bir kaynak veya video...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki final sürümünün daha da dehşet olduğunu nereden biliyorsun...?
var mı bir kaynak veya video...
bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok aga google amcaya bada 2.0 yazıyorsun oda sana bada 2.0 daki videolar ve özellikle kataloğ pdf dosyası şeklinde yazan samsung lbs ve samsung app nin cıkardıgı bir tanıtım pdf dosyası var birazda ingilizcen varsa daha iyi anlarsın yani olaylar güzel final sürümde

halil45

Üye
haa tamam aga çıksada görsek artık final sürümü betalar yavan geliyor... apss dan bişey yüklesem mi yüklemesem mi acaba çalışır mı çalışmaz mı insan telefonu boş yere doldurmak istemiyor final sürüm de böle bi sorun olmaz tabiki...

e_memet88

e_memet88

Üye
Teşekkürler kardeş emeğine sağlık..

sfx1

sfx1

Üye
arkadaşlar verilen s8500XPKG6 linkinden indirdim dosyayı, ama videoda olan USB sürücüleri dosyası içinde yok, nerden bulabilirm ? acil cvp vereblrmsnz ?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar verilen s8500XPKG6 linkinden indirdim dosyayı, ama videoda olan USB sürücüleri dosyası içinde yok, nerden bulabilirm ? acil cvp vereblrmsnz ?

arkadaşım o dosyada mevcut degildi zaten başka yerde vardı ama konuyu iyi takip etmemişsin anlaşılar neyse aga sana direk indirme linki bunu cıkar bi klasöre sonra ssud dosyasını tıkla kur başka birşey yapma ok hadi kolay gelsin

lider

Üye
kardeş tsk ederim ilk defa denememe rağmen başarılı bi şekilde yaptım ufak bi sorunum şimdilik belki ilerde daha cıkacak ama bu önemli hattım turkcell bedeva internet hakkım var sınırlıda olsa ama sadece 0. facebook kullanıyorum başka hiç birşey acık değilken internet hakkımdan düşüyor kendi kendine sıkıntı bu

cellmanbash

cellmanbash

Üye
bu fotoları görünce bende bir an önce yüklemek için sabırsızlanıyorum :) ama yine de kies i bekleyeceğim...

kastamonu666

Üye
paylaşım için teşekürler sürümü çıktığında daha güzel olacak

silver021

silver021

Üye
sahidende şuanki görüntüsüyle beni bile etkilemeyi başardı. aslında galaxy S 2 ye göre düzenlenmişte diyebiliriz. hani androide çıkan bizede çıkıyor hesabı.
bada 1.2 galaxy S e bada 2.0 da galaxy S 2 ye göre çok iyi klonlanmış. keşke android sistemlerin uygulamalarındaki apk dosya desteğide gelsede bizde rahatlıkla android uygulamalarından faydalanabilsek. çünkü telefon muazzam derecede güçlü. bu gücü körükleyecek yazılımlarda çok rahat bu telefonu oturtulabilir yani. benim düşüncem bu. genede en kralı wavedir gözümde. neden diye sormayın süperamoledi yeterli bir cevap hepinize :D

ozxygen

ozxygen

Üye
bada 2.0'ı yüklendiğinde telefondan internete bağlanmada bi sıkıntı oluyormu? yada opera mini sorun yaratıyormu bi bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba?

totx

totx

Üye
wave II için yeni surum bu aksam yayinlanabilir,kaynak twitter :)

kaan4554

Üye
Ya arkadaşlar port search'e basınca Download yazısı açılmıyor.Download tuşuna basamıyorum ML'deyken.Yardım eden yok mu?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar port search'e basınca Download yazısı açılmıyor.Download tuşuna basamıyorum ML'deyken.Yardım eden yok mu?

arkadaşım rar dosyasının içinden cıkan usb driver yüklemezsen öyle olur

stanger79

Üye
Bada 2 için widget bulamıyoruz çalıştıracak..acaba nasıl düzelir bu? eski widget lar çalışmamakta..ayrıca ana sayfadaki ana temadaki ağaç olan ana sayfada agustos sayılar yazan bi widget var onu nereden bulabilirim ? şimdiden teşekkürler :))

mhmmtylmz

mhmmtylmz

Üye
:tşk:

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bada 2 için widget bulamıyoruz çalıştıracak..acaba nasıl düzelir bu? eski widget lar çalışmamakta..ayrıca ana sayfadaki ana temadaki ağaç olan ana sayfada agustos sayılar yazan bi widget var onu nereden bulabilirim ? şimdiden teşekkürler :))

buyur kardeşim içinde üç adet güzel saat var hayırlı olsun

----------Eklendi @ 15:16:13 ---------- Yazıldı @ 13:44:59 ----------

stanger79

Üye
buyur kardeşim içinde üç adet güzel saat var hayırlı olsun

----------Eklendi @ 15:16:13 ---------- Yazıldı @ 13:44:59 ----------

eyvallah dostum sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt