eaagent
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hiçbir şey olmayacak ayrıca o kadar uygulama yok. Yalan.
Arkadaşım uygulama sayısıyla ne alakası var ne diyonuz ? 100 milyon indirme olduğunda falan diolar . bada 2.0 ı o zaman falan mı çıkarcaklar yada başka bişey mi var acaba . Ne diosunuz napalm ?
iOS ve Android'de Bir uygulama geliştiriyolar 60-70 Milyon kişi indiriyoÖrneğin Angry birds Yani bada sütten çıkmış ak kaşık
Arkadaşlar samsung zaten bada üzerinde gerçekten çalışıyor nedense herkes biraz daha çalışsa gibi cümlerler kuruyor, bada 2.0 hala tamamlanmamış o gelince görün bada ile uğraşıyormu uğraşmıyormu samsung. Şuan telefon çok ilkel malum ilk nesil bada. Milletin "ne biçim telefon satıp iphone 4 alacağım" dediği telefonun ve İOSun 1-2. versyonlarının adını hiç duymuşmuydunuz ? Bada ilk çıktığı halde bu kadar kişi tarafından kullanılıyor ve m asaüstünde en hızlı işletim sistemi. Bence samsung gerektiği kadar çalışıyor bada üzerinde, samsunga güveniyorum badayı seviyorum..
o zaman downloadın dbine vuralımda görelim neymiş
dostum samsung bada 2.0 yı aslında yaptı bitirdi ama yeni modelle sunucak piyasaya o günü bekliyor bu kadar uzun sürmez çünkü
Arkadaşım nette verdiği resimler, videolar falan beta bile değildi, sadece küçük bir prototipti. Samsung Bada 2 üzerinde, çıktıktan sonra bile çalışmasını kesmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?