bada 1.2 yi yuklerken telefonum cøktu kurtarma sistemide ise yaramiyo YARDIMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanliz12

yanliz12

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2 yi yuklerken telefonum cøktu kurtarma sistemide ise yaramiyo YARDIMM
bugun baDa 1.2 surumunu yuklerken telefon cøktu ve kurtarma islemindede yarim kaliyo cildircam bana yardim edin ne yapmam lazim lutfen

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Banada olmuştu ben multiloaderle yeniden flash attım düzeldi sende dene kolay gelsin

yanliz12

yanliz12

Üye
    Konu Sahibi
hangi surumunu yukliyim bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

ayrica S8500XXJID_pl ile S8500XXJH1 yuklemeye calistim multiloaderle hep dolma islemi basliyo sonra yarida erorr veriyo ikiside olmadi ikisindede ayni hata suan S8500XXJH3.rar indiriyorum ins olur

casper1998

Üye
arkadaşlar bada 2.0 ı multiloaderle yüklerken sanırım bitmeden usb kablosunu çekmişim telefon çöktü galiba ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım tekrar yükledim bada 2.0 ünlemler fln çıktı engine is nat installed fln diyo lütfen acil yardım

yunuscinki

Üye
Merhaba,

Bendede Benzer şeyler olmuştu tam hatırlayamıyorum ama flahla yükleme moduna dahi alamıyordum (3 tuş kombinasyonu) biraz şarja taktım 3-5 dakka şarj ettim tekrar denedim öyle yaptım
not telefonun şarjı varıdı yani şarj bittiği için değil

casper1998

Üye
telefonum şuan usbden pc baglı şarj oluyor telefonda bembayaz ekran ünlem işaretleri engine is not installed fln yazıyor sanırım telefonum geri gelmeyecek..

pusula025

pusula025

Üye
yıl başı gecesi bada 2.0 yüklemek isterken yarıda kaldı ve telefon çöktü ama hallettim çok şükür. eski orjinal fw yi yükledim açıldı sonra bada 2.0 yükledim şimdi tıkır tıkır kullanıyorum göndereceğim dosyaların boyutu çok büyük olduğu için yarına kadar bekleyin yardımcı olacam size inşallah----------Eklendi @ 20:55:57 ---------- Yazıldı @ 20:33:59 ----------arkadaşlar şunu hiç unutmayın elektronik cihazlar proğramsal ne hata verirlerse versinler düzeltilmesi mümkün. ister yüklemeyi yarıda kessin ister şarz bitsin ister yanlış hamle yapın hepsini onarmak ve telefonunuzu çalıştırmak mümkün korkmayın ve üzülmeyin. yakında hazırladığım dosyayı sizlerle paylaşacağım.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
cihazları brick olan arkadaşlar multiloaderle yüklerken ne hatası verdiğini yazarsa daha kapsamlı yardımcı oluruz...

bebeto56

Üye
ustalar benim wave1 1.2 sürümdü 2.0 yapayım dedim çöktü bana yardımcı olun lütfen kafayı yicem...Müşterinin telefonudur adam sürekli gidip geliyor ne yapacagımı şaşırdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt