Bada 1.2 yi resmi olarak yukleme yontemi (kies haricinde)

Sponsorlu Bağlantılar

nicksiz212

Üye
rar şifresi istyo onu nerden bulucam :S link verir misniz ..bide tam olarak bilmiyorum multiloader kullanmayı..biraz açıklama lütfen

digi65

Üye
arkadaş bu dediklerini yaptım cihaz şimdi samsung apss e girince yetersiz bellek hatası veriyo cihjazda hiçbirşey yüklü değil ve 8 gb kart bomboş duruyor samsung call center i aradım adamlar bildik yöntemlerle format çektirdiler düzelmedi servise gönderdim umarım sorun çıkmaz güzelim cihazı 2 tane oyunu ücretsiz oynayalım spoof yapalım diye garanti dışı bırakmak akıl karı değil

ekol789

Üye
3 link vermişsin benm anlamadıgım 2 linkide indirdikten sonra multiloader ile ile üçünü tek tek mi yüklicez?

pascal37

pascal37

Üye
" xen"" ve ""kor"" diye soracak xen i secin ve telefon kendine format aticak yeniden baslicak ve bitmistir

ben bu kısmı gecemedim. kodları yazdım o kutucuğa ama xen ve kor seçenekleri gelmıyor. artı makineden wifi bağlantısına tıkladığımda cihaz resetlenıyor.

phenom42

Üye
ben bada 1.1 s5253 kullanıcısıyım acaba bu telefon için de uygun mu bu yöntem?

aşkmania

Üye
bende s5253 kullanicisiyim bada 1.1 mevcut şuan bada 1.2 veya 1.5 e geçmem mümkünmü acaba deneyen bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.

aşkmania

Üye
şu sitede birtanemi bilen yok bu sorunun cevabı yawwww

ceycey111

ceycey111

Üye
bende s5253 kullanicisiyim bada 1.1 mevcut şuan bada 1.2 veya 1.5 e geçmem mümkünmü acaba deneyen bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.

s5253 için 1.1 dışında bir sürüm yok bildiğim kadarıyla

BURNINGLOVE

Üye
1 adim
oncelikle S8500XXJID surumunu multiloader ile yukluyoruz ( flash)
2. adim
daha sonra S8500XXJK1surumunumultiloader ile yukluyoruz(normal flash)
3. adim(avrupaya gelen surum)
sonra S8500XXJL2 surumunu multiloader ile yukluyoruz (normal flash)

4.adim (resmidir)
*#5239870*# tuslayin
bir sonraki menuden
"Pre-configuration" i secin gelen ktucugun icine *#27236*# yazin daha sonra

" xen"" ve ""kor"" diye soracak xen i secin ve telefon kendine format aticak yeniden baslicak ve bitmistir

hayirli olsun!!

alinti degildir!

wave 525 için oluyor mu value pack yüklemiştim bada 1.1 var üzerinde

Üst Alt