Bada 1.2 ''Wave''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Bada 1.2 ''Wave''
valla ben telefonu aldığımda Bada 1.2 sürümü yüklü geldi çok başarılı animasyonlara ve hiç donma takılma olmadan akıcı olarak gidiyor ... wave1 in bada1 ini hiç görmedim 1.2 ye herkes geçmek istiyor neden bilmiyorum ama eğer geçerseniz telefondan bence daha cok memnun kalacaksınız

sonys119

sonys119

Üye
:() samsung , bir firma insanlar üzerinde nasıl prestij kaybeeder onu test ediyor dünyadaki ülkeleri derecelendirme yapmış bu derecelendirmeye göre heralde türkiye sonuncu sırada 1 aydır kullanılan program türkiyede kullanılamıyor bide utanmadan 1.2 destekli oyun, uygulama vs. çıkarmışlar.. Allahım ya açmayın şu 1.2 ile konu artık ya bıkkınlık geldi...

teoalp

teoalp

Üye
:() samsung , bir firma insanlar üzerinde nasıl prestij kaybeeder onu test ediyor dünyadaki ülkeleri derecelendirme yapmış bu derecelendirmeye göre heralde türkiye sonuncu sırada 1 aydır kullanılan program türkiyede kullanılamıyor bide utanmadan 1.2 destekli oyun, uygulama vs. çıkarmışlar.. Allahım ya açmayın şu 1.2 ile konu artık ya bıkkınlık geldi...

+1 :evet:

ganster86

Üye
bada os 2.0 çıktığında da samsung gene böyle yapacak baska ülkelere verip türkiyeye vermiyecek biliyorum ben samsung gözümde çoktan düştü.

mavrick

mavrick

Üye
valla ben telefonu aldığımda Bada 1.2 sürümü yüklü geldi çok başarılı animasyonlara ve hiç donma takılma olmadan akıcı olarak gidiyor ... wave1 in bada1 ini hiç görmedim 1.2 ye herkes geçmek istiyor neden bilmiyorum ama eğer geçerseniz telefondan bence daha cok memnun kalacaksınız

kardeş bada 1.2 sürümün ne senin???

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Jvjk4 s8530

senam38

Üye
ya ben bada 1.2 kullaniyorum jj9 cok buyutuldu bu mesele multiloader ile yukleyin sizde kiese gelince orjinale gecin samsungu bi çöpe atmadiginiz kaldi bu kadarda olmaz ayip cocuk degilsiniz samsungun turkiyeye onem vermediginden degil bizim telefonlari pazarlayan ve garanti kapsamina alan sorumlu bayi ile alakali talepte bulunmuyorlar pasif adamlar hepsi para kazanmanin derdindeler

Lacrymosa

Üye
ya ben bada 1.2 kullaniyorum jj9 cok buyutuldu bu mesele multiloader ile yukleyin sizde kiese gelince orjinale gecin samsungu bi çöpe atmadiginiz kaldi bu kadarda olmaz ayip cocuk degilsiniz samsungun turkiyeye onem vermediginden degil bizim telefonlari pazarlayan ve garanti kapsamina alan sorumlu bayi ile alakali talepte bulunmuyorlar pasif adamlar hepsi para kazanmanin derdindeler

Arkadaş haklı. 5 dakikalık bir işlemle 1.2 sürümüne geçiyorsunuz.

Garantiden çıkıyor filan diyenler desteksiz sallıyorlar. Öyle bir şey yok. Bada 1.2 yüklü telefonumu garantiye yolladım yapıldı ve geri gönderildi. Sürüm yükseltmek garantiden çıkartmaz. Böyle komik bir şey olamaz. :kop:

silver021

silver021

Üye

bada 1.2 nin bada 1.0 dan önemli bir fark yok arkadaşım. abartma :)

timuwave

Üye
Telefonu yurt dışından aldığım için herhalde Akşam bada 1.2' yi kiesten yukledim fazla deneme şansım olmadı daha ama daha hızlı çalışıyor izlenimini aldım, oyunlar bölümüne teli. yeni alıdığımdaki demo oyunlar'da geldi fakat açmak istediğimde hafıza dolu uyarısı veriyor neden anlamadım. Kendi tarayıcısındaki alt sekme bölümünü kalıcı hala getirmişler.

carfeng

carfeng

Üye
arkadasim sagolasin peki asagidaki kodu girip ekranda ne yaziyo bana bir gosterebilrimisn

*#4986*2650468#

Sm version: s8530jvjl3
Hw version: 0.600
Rf cal date: 2011.01.21
CSC version: s8530Ojvjl3
Csc model spec: Tur
FFS version: Def
Rc2 version: Def

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Konuyu açan arkadaş "wave" değil "wave II" almış. Bu arada aydink yeni cfw sini yayınlamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt