Bizimkisi bir aşk hikayesi-ydi. (Yaşanmışlık, hayal kırıklığı vs.)

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizimkisi bir aşk hikayesi-ydi. (Yaşanmışlık, hayal kırıklığı vs.)
Merhaba..
Nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemedim. Sanırım en iyisi en baştan başlamak.

Öncelikle kendimden bahsedeyim. 2008 yılında üye olduğumu hatırlıyorum. Lise yıllarımı, deyim yerindeyse çocukluğumu geçirdiğim, ilk sanal arkadaşlıklarımı kurduğum bir platformdu. Gerçekten o zamanlar sırf burada olabilmek için saatlerce bilgisayar başından ayrılmadığımı hatırlıyorum. O kadar aktif ve eğlenceliydi ki üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutamamışım.

Her neyse, gelelim konumuza. Ne diyor bu adam der gibisiniz. Valla ben de bilmiyorum ne dediğimi, neden yıllar sonra burada olduğumu ama içimde kalmamasın anlatayım. Bahsettiğim platformda tanıştığım bir kız vardı nicki bende saklı. Lise 2 veya 3'e gidiyorum o zamanlar. Hayatımın en eğlenceli dönemleri ve o kız bunu daha da eğlenceli hale getiriyordu. Birkaç ay konuştuk. Aramız da baya iyiydi. Daha hiç görmeden, konuşmadan buluşmak istedim. Kabul etti. Beylikdüzü'nden Ümraniye'ye kadar gittim o yaşta, kim olduğunu bilmeden. Gelecekte 7 yıl sevgili kalacağım kişiymiş meğerse..

Her şey güzeldi. Saatlerce bekledim ama beklediğime değmişti. Öğrenci harçlığımla aldığım Hello Kitty ayıcığını verdim. 'Ben bunu nasıl eve götürüm annem kızar dedi.' Şu an çok gülünç geliyor ama o zamanlar öyleydi. Her şey çok masumdu. Çok kavga ettik çok olumsuz şey yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık birbirimizden. O benim miniğimdi, ben ise onun her neyiysem hatırlamıyorum. Taa ki geçen yıla dek..

Artık bir şeyler yolunda gitmiyordu. Yılların getirdiği alışmışlık, girdiğimiz farklı ortamlar, hayatlarımızın gidişatı tamamen koparmıştı bizi birbirimizden. 5 ay kadar ayrı kaldık ve bir şekilde barıştık. Barıştıktan sonraki 2 ay rüya gibi geçti ama malum aynı sorunlar yine çıktı ortaya. En acı kısmı ise beraber olmamızın bize zarar verdiğini anladığımız an oldu ve yine beceremedik.

Şu an hala ayrıyız ve bir daha birlikte olamayacağız biliyorum. Belki bir gün evleniriz veya beraber yaşarız diye düşünüp işte o gün geldiğinde böyle bir konu açarak foruma ve bu ortamı sağlayan arkadaşlara teşekkür edecektim ama böylesi nasip oldu. Yine de pişman değilim, çok güzel günler geçirdim.

Tesadüf mü dersiniz, kader mi bilemem ama bir mesajla başlayan maceranın 7 sene sürmesi çok ilginçti. Evet, bu kadardı anlatacaklarım.:)
 
  • Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve TheNightMare.


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Vaybe , nasip değilmiş demekki . Ya baki entel baki de hayatına bak abi .
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Vayy be 7 sene inşallah tekrar barışırsınız...
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
En Kisa Sürede sizi tekrar Yönetim'de Görmek isterim :)
 

Aarav

Üye
Üzücü bir durum ama olmuyorsa olmuyordur zorlamaya hiç gerek yok bence.
 
ByEmre221

ByEmre221

Üye
Bende sana benzer bir durum yaşadım neredeyse birinci senemiz olacaktı fakat yürümedi olumsuzluklar oldu , buluşamadık , anlaşamadık , o beni ben onu anlamadım çok kavga ettik çok ve bitti.
 

Benzer Konular



Üst Alt