Bada 1.2 spoof sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
Bada 1.2 spoof sorunu
arkadaşlar merhaba yenı wave 2 aldım ve bada 1.2 JVJL3 versıyonu ıle geldı forumlardakı butun uygulama ve oyunları nerdeyse hepsını denedım fakat spoof yaptıgımda ıkon degısıyor fakat oyunu veya uygulama calısmıyor sızce nedenı ne olabılır engın tecrubelerınızle benı aydınlatırsanız sevınırım

ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
o konuyu az once ınceledım ve sonuc cıhaz coktu :( dedıgı gıbı butun dosyaları ındırdım xjk2 versıyonunu yuklemeye calıstıgımda dosyaları kopyalarken takılıp kalıyor "Error : Amss Write [6.4s]" gıbı hatalar verıyor ve suan cıhazımı hıc acamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusun

dengesis

dengesis

Üye
Arka planda Kies'in açık olmadığından eminmisin? Ayrıca sürücülerin doğru yüklendiğini kontrol et. Cihazı bilgisayardan sök pili çıkartıp takıp download mode al tekrar yazılım atmayı dene bakalım ne olacak?

ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum arka planda kıes ı kapatıyorum hatta kıesle ılgılı herseyı kapatıyorum dedıgın gıbı pılı sokup takıyorum tekrar download mode a alıyorum tekrar yuklemeye calısıyorum ama gene yarıda kesılıyor :( anlamadım gıttı arka planda calısan ne var ne yok kapattım gene olmadı usb portunu degıstırdım gene olmadı :(

----------Eklendi @ 13:26:43 ---------- Yazıldı @ 13:13:54 ----------

oldu vallaha da bıllaha da oldu :))))) allah razı olsun senden bu paylasım ıcın cok cok cok tesekkur ederım bır an korkmustum cıhaz gıttı bıde servısle ugrasacaz dıye sana ne kadar tesekkur etsem azdır :))) sımdı spoof deneyecem

dengesis

dengesis

Üye
ya dostum arka planda kıes ı kapatıyorum hatta kıesle ılgılı herseyı kapatıyorum dedıgın gıbı pılı sokup takıyorum tekrar download mode a alıyorum tekrar yuklemeye calısıyorum ama gene yarıda kesılıyor :( anlamadım gıttı arka planda calısan ne var ne yok kapattım gene olmadı usb portunu degıstırdım gene olmadı :(

----------Eklendi @ 13:26:43 ---------- Yazıldı @ 13:13:54 ----------

oldu vallaha da bıllaha da oldu :))))) allah razı olsun senden bu paylasım ıcın cok cok cok tesekkur ederım bır an korkmustum cıhaz gıttı bıde servısle ugrasacaz dıye sana ne kadar tesekkur etsem azdır :))) sımdı spoof deneyecem

Valla sevindim şimdi güle güle kullan :)

ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah yanlız bı sorum daha olacak :) spoof yaptıgım zaman oyunlar baslangıc esnasında atıyo neden yapıyodur

ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
valla container ne verdeiyse onu yukledım

dengesis

dengesis

Üye
Doğru container kullandığın zaman çalışıyor olması gerekiyor. Bence spoof ile ilgili konuları biraz daha incele. Ya da yüklemek istediğin bir uygulama varsa ismini söyle container söylebilirim.

cehili

cehili

Üye
Bu wave2 için geçerli spoof yöntemi wave8500 içinde geçerli mi ? Bada 1.2 yazılım yüklü bir s8500 için ?

dengesis

dengesis

Üye
S8500 için diğer arkadaşların konularına bakmalısın. Spoof edilebilen firmware versiyonları var. Bu sadece S8530 için geçerli.

ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
ben senın basını fazla agrıtmayayım :) bıraz kurcalayıp ugrasıp yuklemeye calısayım gene olmazsa sana ulasmaya calısırım... yardımların ıcın gercekten cok sagol

dengesis

dengesis

Üye
ben senın basını fazla agrıtmayayım :) bıraz kurcalayıp ugrasıp yuklemeye calısayım gene olmazsa sana ulasmaya calısırım... yardımların ıcın gercekten cok sagol

Buradaki Excel dosyasını indir. Uygulamaların linkleri ve spoof edilecek uygulamaların isimleri yazılı. Liste günceldir işini görür.

ank_hakan

ank_hakan

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun tesekkur ederım

----------Eklendi @ 15:10:14 ---------- Yazıldı @ 15:06:06 ----------

ya bu wave2 ye dns nasıl gırılıyor bılgın varmı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt