Babacanlar Bi Bakın Sıyıracam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Babacanlar Bi Bakın Sıyıracam
arkadaşlar bu metin belgelerini telefonda nasıl açarız vede nasıl göndeririz .txt belgeleri gibi tele pc soute ile gönderiyorum fakat telde açılmıyo biçimlenmeyen dosya türü diyo bunun bi çözümü varmı

requiemksk

Üye
hocam var..dosyalarda notepad diye bi program var.onunla acabilirsin.veya bi quickoffice yi dene..oda bi ihtimal acabilir..

al buda link Maxi cep/Forums

msw

msw

Üye
Txt dosyalarını zaten açması lazım

enigma

enigma

Üye
gece mesaisi yapıyoruz arkadaşlarla saat sabah 3:00
soruya dönüyorum hemen ; arkadaşım *.txt uzantılı dosyaları telefonun kesin açması lazım.

serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
acaba bilgisaldan gönderincemi bi sorun oluyo txt belgesini kopyaladım pc suite ile resimlere yada videoların içine telden üstüne gelip açınca desteklenmeyen dosya biçimi diyo gerçi arkadaşın dediği prog.daha denemedim ama

barisgenc20

Üye
kardes ilk önce telefonuna bazı programlar at.mesela ouick office .notepad gibi programlar kurup.acmayı dene..hadi kolay gelsin...

hidayet

hidayet

Üye
normalde telefonun açması lazım ama bir kez bu benim başımada gelmişti telefon .txt dosyası açmıyordu tele formatı bir çektim artık açmaya başladı sendede bu kesin çözümdür bir program etki yaptı sanırım ondan açmıyor

serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth lada gönderdim gene açmadı acaba benim 7610 uyumsuzmu ki yada format mı atmak lazım notepad da yekledim yine olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt