Baba Üstümü ÖRT...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baba Üstümü ÖRT...
Bu olay bursa'da olmus.17 yasinda bir genc kiz aniden ölmüs.Aile perisan olmus ama napsinlar,kizi defnetmisler tabi.Aradan bi kac gün gecmis.Baba kizi rüyasinda görmüs.Kiz sürekli titriyormus ve ''Cok yorgunum baba.yalvaririm üstümü ört'' diyomus.Adam sabah kalktiginda rüya aklina gelince hüngür hüngür aglamis.''Gül gibi evladimi kaybettim, rüyama girecek tabi'' diye düsünmüs.

Karisinin üzülmemesi icin ona bisey söylememis.Ama ertesi gece,sonraki gece,daha sonraki gece hep ayni rüya: ''Cok üsüyorum baba,N'olu üstümü ört''. Baba bir gece yine ayni rüyayi görürken kan te icinde uyanmis. Dayanamamis,karisinin, ''nereye bu saatte'' demesine aldirmadan sokaga firlayip solugu mezarlikta almis.Kizinin mezarina gelince ne görsün? Mezar acik,ve bombos!

Adam ne yaptigini bilmez bir halde mezarlik bekcisinin kulübesine yönelmis.Allahim o an gördügüne yürek dayanmaz.Bekci resmen kiza tecavüz ediyormus! Meger bu assagilik herif,yeni gömülen ölülere bi süre bunu yaparmis..

iremm

iremm

Üye
ayyyyyyyyyy delrcoo bu ne yaw bi geldin maşallah pir geldin içimi kararttın ölü haberleri tecavüzler :(

Allah belasını versin o şerefsizin olayın doğruluk payını bilmiyorum ama eğer gerçekse bu adam ******** bile değil hayvandan beter bir mahlukat

CEREN

CEREN

Üye
çok Iğrenç Bu Ne Ya Gercekmii???
Bian Kalbim Durdu Sandım Yazık Günah Ya Allah Belasını Versin şer...siz Aşağlık Namusuz Yaratık:@:@

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen iremcim mahlukat:@:@ o adam yaaa bu haber kesin dogru:oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
:@bune ya buna ınsan bıle denmezbu mahlukata assagılık Ş......... siz adam :@

_KadirşinaS_

Üye
Evet, an itibariyle forumda mistik bir hava oluşmuştur. Eline sağlık delrico.
Bir de bu hikayeyi daha önce de duymuştum. Ölüyle ilişkinin cezası çok çok feci.Onu yapan, layığını bulacaktır.

looney

looney

Üye
bunu yapan insan olamaz bence ya :@

CanceR

CanceR

Üye
bu ne ya :S:S şerrefsiz bu ya bunların kökünü silmek lazım ölüye bile saygı yok bunlarda ağzımı bozdurcaklar şimdi ::SSSS

mservank

mservank

Üye
kanım dondu çok feci :@
yemin ederim buna şeref.siz demek bence iltifat

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
evet çok kötü birşey:(bunu daha önce görmüştüm.:@:@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaynak alalım.?

Sakın mail hurafesi deme...

nightdragon35

nightdragon35

Üye
delrico nerden buluyorsun böyle igrenç konuları kardeş yaa.

westa35

Üye
böyle bi olay izmirdede olmuştu bu sapıkları asmaları lazım bence resmen sapıklık mezarda bıle rahat yok artık nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz

gizemli_kurt_87

gizemli_kurt_87

Üye
:nono:ŞEREFSİZ AŞAĞILIK MAHLUKAT...KAN DONDURUCU BİR OLAY...:@

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
gerçek....bende birkaç sene önce duymuştum...

ama babalar gününde okuyunca.....

emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...