baba,baba,baba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
Bu şiir mutlaka dinleyelim ve babamızin kıymetini bilelim

• Beğen
Tepkiler: s@hr@

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle başın sağolsun kardeşim.Ottoman TigeR seni üzdümse özür dilerim,son mesajından üzdüğümü anladım.

- - - Eklendi - - -

babam beni adam yerine koymaz her lafımı tersler bu daha kötü hep beni '...' yerine koyar bazen derim yahu döveceksen döv giriş ama allah aşkına böyle konuşma :( bi kafadengi dedem vardı o da rahmetli oldu :(

aynen kardeşim,neredeyse benim durumum da aynı.ya babam bizi misafirlerin önünde rezil ediyor,bu ne biçim babalık?sanki biz onun düşmanıyız.ama bu yıl sanki biraz daha iyi davranıyor,geçen yıl üniversiteye gittim bir yıl yoktum galiba o yüzden

- - - Eklendi - - -

Evet bu durum gerçekten sinir bozucu. Seninle adam akıllı sohbet bile etmiyor. Başkalarına bakıyorsun bunlar baba-oğul mu diye düşündürüyorlar. O kadar yakınlar birbirlerine. Bazen çok bıktırdığı oluyor bu durumun. Ama herşeyden önce sabırlı olmak gerekiyor.
Ve sana tavsiyem. Babasıyla arkadaş gibi olanları düşünüp kendini üzmek yerine. Kendini dövmesi uğruna bile bir babaya ihtiyacı olanları düşün...

- - - Eklendi - - -

başın sağolsun.

Evet sabretmek gerekiyor
ama bu ben büyüsem de
geçecek bir his değil
bence.21 yaşındayım içimde
hâlâ bir eksiklik var,var
olacakta.babam sağ,tamam
iyi,hoş,güzel de bir de
gerçekten baba olduğunu
gösterseydi daha güzel
olurdu.babaya ihtiyacı
olanları düşün demişsin de
olmuyor be kardeşim,o çok
sevdiğim insanlar daha önce
geliyor aklıma.onları
düşününce içimi nedenini
bilmediğim bir huzur
kaplıyor.onları babamdan
daha yakın görüyorum..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Keşke kötü bir alışkanlığım olsa da babam bana öyle düşmanca tavırlar sergileseydi.acaba diğerleri gibi gecenin yarısında mı eve gelsem,dışarıda içki sigara mı içsem,okumasam da sokakta ona buna laf mı atsam sabahtan akşama kadar ya da alıp arabayı müziği son ses açıp yollarda mı sürtsem???acaba bunlar mıdır babamın benden istediği??

jackalmami

jackalmami

Üye
babanın senden ne istediğini inan ki kendisi bile bilmiyordur...

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten bilmiyorum ya artık sabredemiyorum,neden bana düşmanca tavırlar sergiliyor aklım almıyor.Allah'a şükür kötü bir alışkanlığım olduğuna da inanmıyorum, onu ne rezil edecek bir şey yaptım ne de başka bir şey.artık sırf bu yüzden ailemin yanına gelmekten korkuyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
ailenden uzak mısın?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Üniversiteye gidiyorum.ilk yılımı bitirdim,yaz okuluna kalmak istiyordum ama ablam evlendi,annemgil tek kalmasın aniden dedi,ben de tamam bu senelik yaz okuluna gitmeyeyim dedim ama çok çok pişmanım

Metin MF

Metin MF

Üye
Benim de babam eskiden öyleydi dövmezdi ama her şeye sonra bağırır, küfür ederdi. Sonra bir gün onunla çok şiddetli bir şekilde kavga ettim. Hatasını bir süre anladı, artık ne küfür ediyor ne de bağırıyor :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Şu güzel dinimiz olmasa ben de çoktan kavga etmiştim ama Allah'a şükür karşılık vermemeye çalışıyorum.ama bu sefer de karşılık vermedikçe üstüme geliyor.şurada 1 aydan daha az kaldı üniversiteye.inşallah sabrederim.Allah herkese sabır versin.

jackalmami

jackalmami

Üye
amin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen kardeşim çok haklısın aynısını bende düşünüyorum.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ya bir de böyle babaların nasıl rızasını kazanacağız onu düşünüyorum.

jackalmami

jackalmami

Üye
Ya bir de böyle babaların nasıl rızasını kazanacağız onu düşünüyorum.

bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen. Hele haksız oldukları halde beddua etmeleri yok mu... bu zihniyetteki insanın rızasını nasıl kazanabiliriz ki. Allah günah yazmasın ne diyelim. Bekleyip göreceğiz...

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum haklısın.onlar haksızken üstüne bir de azar yiyoruz,o azarı yediğimde kalbim o kadar acıyor ki bunu kelimelerle ifade etmek mümkün değil,bunu sadece aynı durumu yaşayan ve Allah bilir.bazen laf söylediğinde geriye ters konuşmamak için dilimi dişlerimin arasına alıp ısırıyorum,ağlamak istiyorum ama onun önünde ağlayamıyorum,boğazımda bir şey takılıyor sanki yutkunamıyorum ve 'le havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym' diyorum.bunu demek gerçekten çok işe yarıyor.tavsiye ederim.İslam ı tanıdıkça gerçekten insan nasıl davranacağını daha iyi biliyor

jackalmami

jackalmami

Üye
allah ın hikmeti işte böyle durumlar hep bizim gibi sabırlı insanların başına gelir.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım sabrımız ne kadar sürecek,inşallah sabrımız devam eder.bir aydan daha kısa bir süre kaldı ailemin yanından ayrılmama.herkes tatilde eve gitmek istiyor ama durum bende tam tersi.keşke ben de herkes gibi eve gitmeye istekli olsaydım

evren991

evren991

Üye
paradox kardeşim sen evlatlık görevini yap yeter.herşeyi halledersin inşallah.ben kıymetlerini evden ayrılınca anladım.bu yıl üni 1.sınıftım evden ilk ayrılışımdı.onlara karşı davranışlarım nasıl değişti bilemezsin.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bu yıl üni 1.sınıfı bitirdim.babamın davranışlarına çok sabırlı yaklaşıyordum ilk başta,fazla sinirlenmiyordum ama şimdilerde bana ne oldu bilmiyorum aşırı sinirleniyorum ama yine ağzımdan ona karşı ters bir laf çıkarmamaya çalışıyorum.yukardaki mesajda dediğimi uyguluyorum.

evren991

evren991

Üye
aile gibi hiçbirşey olmaz yani.hangi bölümdesin ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt