Baba 13, anne 15 yaşında!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
çok düşündürücü ve ürkütücü . . Çocuk 13 yaşında baba oluyor bu kadar da olmaz !! ya ! yazıkk

Lion's Claw

Çoçuk 13 yaşından daha küçük olmalı.Ayrıca bu haberi bazı kaynaklar yalanlıyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Anne'de babanın 2 katı yani.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çocuk aldatılmış arkadaşlar, giden haftalarda gazetelerde geçti.. Baba bu çocuk değil yani.

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Ben Gazetede Görmüştüm İnanamamıştım.Nasıl Oluyor Yaw?

calkali07

Üye
adamlar çapkın neden zevk alıncağını veriyo ama utndırıcı ve kötü bir durum bunlar yatağa evcilik oynamaya girmişlerdir fakat ekisik yani çocuğu tamamlamışlardır. kendilerince gerçi bende 11 yaşındayım ama.... :D

rafi1994

rafi1994

Üye
çok yazık çocuklara hadi 13 ündeki neyse 15 indekinin hiç mi hiç aklı yokmuş yawwww

Godfather

Godfather

Üye
YUhhhhhhhhhhhhh YUhhhhhhhh YUhhhhhhhhhhhh ne denilebilirki...SÖZÜN BİTTİĞİ YER..:locked:

bencede bu ne ya?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yine mi hortladi :ehe of of :ehe

catalfleg

catalfleg

Üye
İngiltere'ye çamur atacağımıza kendimize bir bakalım...

Bu olay bir kere iki kere olursa değil, süreklilik arzederse, hatta bazı çevrelerce normal kabul edilmeye başlarsa toplumsal bir sorun haline gelir.
Ve ne yazık ki ülkemizde, cehaletin, cahil bırakılmışlığın göstergesi bu olay o kadar çok yaşanıyor ki...
Biz bir de üstüne evlendirmeye çalışıyoruz...

İğneyi kendimize...
Katılıyorum ;);)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konunun etiketleri de amma tuhaf....:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
15 yaşında bir kız etiketlemis bence :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konunu etiketleri çok düşündürücü millet Google'de neler arattırıyor.....

15 yaşında kız arkadaş, 15 yaş erkek fotoları, 11 yaşında arkadaş bul, 15 yaşındaki erkekler, 13 yaş arkadaş, 17 yaş erkek fotoları, 16 yaşındaki erkek fotoları, 15 yaşında arkadaş, 14 yaş erkek fotoları, 14 yaş arkadaş, 15 yaş arkadaş bul, 15 yaşında erkek fotoları, 16 yaş erkek fotoları, 14 yaşındaki erkek fotoları, 15 yaş arkadaş, 15 yaşındaki erkek fotoları, 15 yaşında arkadaş bul, 15 yaşında kız ve 13 yaşında erkek, 11 yaşında baba, 13 yaşında kız arkadaş, 13 yaşında arkadaş, 14 yaşında erkek fotoları, 14 yaşında erkek resmi, erkek resmi bul, 15 yaş kız arkadaş

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu bari arıyorsun buraya tıklama :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yani.....:ehe:ehe

'Davut

'Davut

Üye
oyun niyetine çoçukları olmuş :eheAllah analı babalı büyütsün....

Üst Alt