B5310 Samsung corby pro için java uygulamaları yan yatırma..

Konu Sahibi
B5310 Samsung corby pro için java uygulamaları yan yatırma..
Öncelikle bilgisayardan indirdiğiniz java dosyasını sağ tıklatarak winrardan açmayı deneyin.. Winrar açıldığında en üstte META-INF var.. oraya girin ve alttaki kodları açılan metin belgesinin içine atın kaydedin ve kapayın.. sorununuz çözüldü (: ayrıca opera gibi browserlarda bunu zaten programın ayar bölümünden halledebiliyorsunuz..

X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

Tepkiler: kaanqewer ve leitou

leitou

Üye
Yaptım saol oldu ama java oyunlarda yan yatınca oyunun alt kısmı gözükmüyor bi çözüm varmı acaba ?

Konu Sahibi
Yaptım saol oldu ama java oyunlarda yan yatınca oyunun alt kısmı gözükmüyor bi çözüm varmı acaba ?

jar oyunun çözünürlüğü ona göre uygun değildir. uyumlu olanlarından bitane bulabilirsin.

csalp

Üye
ya rkadaslar ben indirdim ama winrar şeklinde yani jar dosyasını bulamadım.. Biraz daha acarsanız cok sevinirim şiimdinden teşekkürler..

csalp

Üye
ya biri yorum atsın lütfennn

qimoo

Üye
ya rkadaslar ben indirdim ama winrar şeklinde yani jar dosyasını bulamadım.. Biraz daha acarsanız cok sevinirim şiimdinden teşekkürler..

Winrar jar dosyalarınıda açabiliyor.Jar dosyasının içini açıyosundur sen dosyanın formatına bir bak büyük ihtimal jardır.

arkadaşlar ben mata inf de verdiğinz kodları nereye yazıcağımı bulamadım bi yardm edermsnz

bende klavye kalktı yan yatırma olmadı nolcak?

Paranoya

Üye
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 320,240

yaz bide böyle dene

free

Üye
monte için nasıl bir ayar ister acaba
320x240 yerine 400x240 yazsak olur mu ki

Icezz

Üye
arkadaşlar ben mata inf de verdiğinz kodları nereye yazıcağımı bulamadım bi yardm edermsnz

arkadasım bende bu konuyla ilgili çok uğraştım sonunda başardım.bu başlığı veren arkadasın verdiği kalvye için yatay olmasıyla ilgili.bn araştrdm sanal klavyeyi de kaldırdım.ama baya uğraştım.winrar ile açamayanlar şöyle yapıcak bende cok aradım buldum ; olan Java , jar ya da jad dosyasını , sağ tıklayıp birlikte aç bölümünden WinRaR ile çalıştırıyosunz.orda cıkan META-INF dosyasının içindekini de birlikte aç seçeneğinden not defteriyle birlikte açıyosunuz. arkadasın verdiği kodları diğer kodların altına yapıştırıyosunuz oluyo.kaydedip cıkıyosunz.fakat bazı oyunlar için yatay oynarken alt kısımlar gözükmüyo o oyunun çözünlüğüyle alakalı.Neyse gelelim konuya daha bitmedi.yapıştırdık kaydettik.Bu sefer Winrar ile açtığımız java, jad yada jar dosyasını sağ tıklayıp birlikte açtan eski orjinal kullanılan (java) ile birlikte aç diyosnz.dosya eski haline sizinde eklediğinz yeni kodla kaydedilmiş oluyo.sizde bu dosyayı telefonunuza atıp rahat rahat klavyeden oynayabiliyosunuz.teşekkür ederim...
Eğer hala sorun varsa tekrar söyleyin yardımcı olurum.

nasıl yapılıor anlatabilirmisin admin lütfen!!

--------------- Ekleme ---------------

Admin meta ınf bir dosya giriyorum nereye atıcam anlamadım

Içine yazı yazamıorum engellenmiş heralde napabilirim

ARKADAŞLAR META INF'e GİRDİM MANIFEST DİE Bİ DOSYA ÇIKTI ORAYADA YAPIŞTIR YAPILAMIO LÜTFEN YARDIM

L
Ü
T
F
E
N
!

aaaaaaaaaaaaa yapamıorum kopyalanmıo

Kardeşim link nerde nasıl yapıcazz dosyayı nasıl indircez acil yardım lütfen