B5310 Corby Pro Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
B5310 Corby Pro Hakkında
Merhabalar arkadaşlar..Sizlere Corby Pro Hakkında Sorularım Olacaktı..
Ankara MediaMarkt 'da Fiyatı 599 lira.Ve Ellerinde ŞuAnda 1 tane teşhir olarak varmış.Gelelim Sorularıma..
1-)En Başlıca Sorum Telefonda Web Sayfalarında Flash Desteği Varmı?Flash lı Sitelere Girebiliyormuyuz?Video İzleyebiliyormuyuz?
2-)Şarj Ömrü Kullanıma Göre Değişebilir Evet ama Ortalama bi Görüşü Olan Arkadaşlar Varmı?
3-)Fiyat/Performans Oranını 10 Üzerinden değerlendirebilirmisiniz?
4-)Desteklediği Video Türleri Neler LetsGoMobile'e Göre Video Oynatma Özelliği Mevcut değil.Ancak Samsung Star Wi-Fi de varken Bu Corby Pro daha Pahalı olmasına rağmen neden Video Desteği Yok?Varsa Hangi Formatlar?Mesela mp4 ? Yada Avi?
5-)Malzemesi Hakkında Genel Olarak Samsunglar Nasıl?
6-)ilk Kez samsung Almayı Düşünüyorum Arıza Prosedürü Nasıl?Satış Sonrası Yüklemeler Nasıl?Destek Programları Hakkında ki Görüşlerinizle Birlikte
Genel Olarak Telefon Hakkında Eklemek istedikleriniz Görüşleriniz Varsa Lütfen Fütursuzca Paylaşın.Yardımlarınızı Bekliyorum..

focali

focali

Üye
1) suanda flash destegi yok
2)benim elimden hiç duşmedi 2gun içinde ve rahat bi şekilde 2 gun gidiyor üstelik Arkada radio acık devamli web baglı vsvs..
3)fiyat ve perf. 10/7
4)mp4 ve avi dahil bircok formatı okuyor zaten o pek sorun olmaz converter kurarsın.
5)ben nokia dan şaşmam ama cok karizma ve saglam bir cihaz oyuzden gozum kapalı aldım.
6)ben pek msj yazmam oyuzden corby pro ve monte arasında kalmıstım ama corby i almayı sectim bilindik prosedurler arıza ile alakalı bana soylenenler daha arıza yapmadı cok sukur ama samsung un sağlamlıgıda en az nokia kadardır bilirsin hala yok satan E250 yi ornek alabilirsin..

599 cok bir fiyat daha ucuzabulabilrsin ben alalı 3 gun olmadı ama 500e satabilirm istersen :)

aykut071

Üye
s.a arkadaşlar corby pro exe dosyalarını açıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...