B planı Gökhan İnler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
B planı Gökhan İnler


Orta sahada yaşanan sıkıntıyı, İnter’in ünlü yıldızı Sneijder’i alarak çözmeyi planlayan Fenerbahçeli yöneticiler, bu oyuncuyu kadroya katabilmek için yoğun çaba harcıyor. Kulübüyle sorunlar yaşayan ve ücretinde indirime yanaşmadığı için 2 aydır oynatılmayan Hollandalı yıldızı Fenerbahçe’ye kazandırmakta kararlı olan Sarı-Lacivertliler, yaşanacak olumsuz gelişmeleri de gözardı etmeden B planını hazır tutuyor. Eğer Hollandalı yıldızın transferinde sorun yaşanırsa, bu plan devreye sokulacak ve Napoli’nin Türk asıllı İsviçreli oyuncusu Gökhan İnler için devreye girilecek.

Resmen başvurulacak


Yöneticilerin, İtalya’nın Udinese takımında ortaya koyduğu performansla göz dolduran ve iki sezon önce Napoli’ye transfer olan Gökhan için şimdiden zemin yoklamasına başladıkları belirlendi. Sneijder’in transferinde aksilik çıkması durumunda gurbetçi futbolcu için girişimlerin yoğunlaştırılacağı ve Napoli’ye transfer teklifinde bulunulacağı kaydedildi.

Değeri 16 milyon

Udinese’den ayrılan ve iki sezondur İtalya’da Napoli’nin formasını giyen Türk asıllı İsviçreli oyuncu Gökhan İnler, 28 yaşında. Orta sahada görev yapıyor. Hem hücum hem de defansif özellikleri olan bir isim. Takımıyla sözleşmesi 2016 yılına kadar ve piyasa değeri 16 milyon Euro. Bu sezon 25 karşılaşmada oynadı ve rakip fileleri 5 kez salladı. İsviçre Milli Takımı’nın değişmez isimleri arasında yer alıyor. 60 kez İsviçre formasını giydi ve 6 gol attı. Napoli’nin kilit futbolcularından biri.
 


alaStar

alaStar

Üye
Haber neden galatasaray bölümünde onu anlamadım
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
16 milyon euro mu?
Hadi canım hadi . :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi de 16 milyon euro eder mi? :)
 
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
16 bence de çok fazla..Sneijder için 10-15 milyon € civarı diyorlar :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt