Aziz Yıldırım'dan muhaliflere darp iddiası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'dan muhaliflere darp iddiası


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki iddialara bir de muhaliflere darp planı yer aldı...

Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ile Aziz Yıldırım arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesinde muhaliflerin iki grup arasına alınarak darp edileceğinden bahsediliyor.

Şike operasyonu kapsamında tutuklanan Aziz Yıldırım hakkında ortaya atılan bir iddiaya göre, kurmaylarının mayıs ayındaki Fenerbahçe Mali Kurul Toplantısı öncesinde muhalifleri sindirmek için yaptığı çalışmalar teknik takibe takıldı.


Tutanaklara giren görüşmelerde küfürler yağdıran Aziz Yıldırım'ın, muhalifleri taraftarla karşı karşıya getirmeyi düşündüğü ve bazı önemli kongre üyelerini zor kullanarak salon dışına attırmayı planladığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz mayıs ayında yapılan mali kurul öncesi Aziz Yıldırım'ın muhalifleri sindirmeye yönelik faaliyetleri hakkında ismi geçen kişilerin ifadesi alınmaya başlandı. Geçtiğimiz mayıs ayında Aziz Yıldırım muhalifleri bir ulusal gazeteye "Fenerbahçemiz İçin Konuşuyoruz" başlıklı, "Konuşan Fenerbahçe Platformu" imzalı bir ilan vererek kulüp yönetiminde usulsüzlükler olduğunu öne sürmüştü. 2009 ve 2010 yılına ait Fenerbahçe'nin yıllık borç artışı ve Topuk Yaylasına yapılan tesislerdeki mali giderlerdeki dengesizliklere dikkat çekilen ilanda şunlar kaydedilmişti:

İŞTE YILDIRIM'I KIZDIRAN İLAN

"2009 yılında kulübümüzün toplam borcu 425.000.000 TL iken, 2010 yılında toplam borç 575.000.000 TL'ye yükselmiştir. 150.000.000 TL'lik borç artışının nedeni nedir? Mayıs 2010 kongresinde Topuk Yaylası Tesislerinin 8.000.000 TL'ye mal olacağını, bu bedelin 5.000.000 TL'sinin de, o sırada ismi açıklanmayan bir kaynaktan karşılanacağını taahhüt edilmiştir. Sayın Başkanımızın Mayıs ayındaki bu konuşmasından önce Mart ayında, kulübün kasasından bu yatırım için 5.000.000 TL çıkmış mıdır? Yapımı devam etmekte olan Topuk Yaylası Tesislerimizin nihai bedeli 15.000.000 TL'yi bulacak mıdır? Adı açıklanmayan bu kaynaktan alınacak para 7.000.000 TL midir? Aradaki bu fark, kulüp kasasından 1 kuruş dahi çıkmadan sonuçlandırılacak mıdır? Yoksa, faaliyet raporlarında görüldüğü üzere, Ankara Telekom Tesislerinin yapımında taahhüt edilen ancak daha sonra gerçekleştirmediği görülen şekilde, kulüp kasasından mı karşılanacaktır?"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt