Aziz Yıldırım'dan Arda'ya 15 milyon Euro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'dan Arda'ya 15 milyon Euro
ÖNCEKİ akşam Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde yemekteydik. Her sezon sonunda şampiyon olan takımın başkanını kutlamak için verilen bu yemeğin onur konukları Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat idi.

Yemekte
Yönetimi’nden Ali Koç ve Ömer Temelli, Yönetimi’nden Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu, Yönetimi’nden de Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da bulunuyordu.

Mustafa Taviloğlu, Osman Çarmıklı, Ömer Dinçkök, Ömer Sabancı, Ahmet Faralyalı, Tayfun Bayazıt, Ergun Özen’in yanı sıra Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Zafer Mutlu, Hasan Cemal, Tayfun Devecioğlu, İsmet Berkan, Rıfat Ababay, Eyüp Can Sağlık, Necil Ülgen, Aydın Ayaydın gibi gazeteciler de vardı.

Yemek masasında Aziz Yıldırım ile yan yana oturuyorlardı. Tam karşılarındaki sandalyede ise Adnan Polat oturuyordu.

Yemek yeni başlamıştı ki Aziz Yıldırım, Adnan Polat’a, "Başkan, yemeğe başlamadan önce söyleyeyim, Arda için 15 milyon Euro peşin ödemeye hazırız" dedi.

Başkanların muhatabı başkanlar olur

Adnan Polat, tebessüm etti ve "Arda, Galatasaraylı, size gelmez" dedi.

Bunun üzerine Yıldırım, "Yarım saat görüşme için izin verin, Arda istemezse zaten olmaz" dedi.

Polat karşı teklifini getirdi: "O zaman biz de Gökhan Gönül ile konuşalım."

Aziz Yıldırım, "Bırakın da bu sene iyi bir takım kurup, Avrupa’da bir Türk rüzgárı estirelim" diye yanıtladı.

Adnan Polat, "Bizde transfere Haldun bakıyor, onunla konuşun isterseniz" dedi.

Aziz Yıldırım bunun üzerine Haldun Üstünel’e dönüp "Demek muhatabımız sensin, gel otur bakalım konuşalım" dedi.

Haldun Üstünel, "Estağfurullah başkanım, başkanların muhatabı başkanlar olur" diye yanıtladı.

Biz de forması giyeriz

Aziz Yıldırım teklifini yineledi. Üstünel, hiç düşünmeden "Arda, ’ın ruhudur. ruhunu satabilir mi?" diye bir soru sordu.

Bunun üzerine Zafer Mutlu ile ben söze karıştık: "Arda, ’ye gelirse söz veriyoruz biz de imza töreninde forması giyeriz" dedik.

Aziz Yıldırım da gülerek "Hepimiz giyeriz" diye destekledi. Yemek biterken bu konuşmayı yazmak için izin istedim. İki başkan da bana izin verdiler.

Bildiğim Aziz Yıldırım, bu işin peşini bırakmaz.

Üç kulübün başkanının, medeni bir ortamda dostça sohbetlerini böylece
sayfasına taşımak da bana düştü.

Bütün taraftarlara örnek olması gereken bir dostluk bu! Eminim ki önümüzdeki sezon bu güzel tabloyu sonuçlar ne olursa olsun izlemeye devam edeceğiz.

KAYNAK:HÜRRİYET​

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hürriyet bir gün doğru bir haber yazsın bende Galatasaray forması giyerim

arslansem

arslansem

Üye
Aziz Yıldırım alabilir mi Arda yı?:)

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
hayatta gitmez bi kere hürriyetin yazarlarının %90ı yalan haber yapıyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi ya gerçekten Aziz Yıldırım mı demiş..Yoktur böyle birşey kesin..! Hadi gülelim..

:ehe:ehe:ehe

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Fanatik'te de var aynı haber.

arslansem

arslansem

Üye
Haber doğru her yerde var çünkü.Arda yı almaya gücü yetmez Aziz in:)

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Evet haber kesinlikle doğru
Webaslan'da verdi aynı haberi fakat konuşmalar farklı gibi biraz...

arslansem

arslansem

Üye
Kafaya koymasın neler aldı neler onuda alır!
Arda karakterli bi futbolcu 3-5 milyon euro fazla vererek kandıramazsın Arda yı.Has Galatasaraylı.Allah diğer takımlarda forma giymemi nasip etmesin diyor :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arda karakterli bi futbolcu 3-5 milyon euro fazla vererek kandıramazsın Arda yı.Has Galatasaraylı.Allah diğer takımlarda forma giymemi nasip etmesin diyor :)

Yanlışın var Semih..!

Etmesin demedi inşallah nasip etmez dedi..:ehe:ehe

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
DiaBLoS™;1436547' Alıntı:
Hadi ya gerçekten Aziz Yıldırım mı demiş..Yoktur böyle birşey kesin..! Hadi gülelim..

:ehe:ehe:ehe
Haydi forum hep birlikte:
:kop: :kop: :kop: :ehe :ehe :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Espri amaçlı söylendiği haşikar diyaloğun :)

Arda'dan Yıldırım'a cevap!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a yaptığı "15 Milyon Euro'yu verelim Arda Turan'ı bize ver" teklifi için, sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcusu "Benim yolum belli, Fenerbahçe'ye gitmem" yorumunu yaptı.

Arda Turan, Polat ve Yıldırım arasında geçen diyalogdan haberi olduğunu belirtirken "Konuşulan rakamlar çok yüksek... Ancak benim parayla pulla işim olmaz... Benim yolum belli ve bu yolun sonu da Avrupa'ya gitmek... Benim buradan gideceğim yer yurtdışında bir takım olacak... Çünkü hedeflerim var... Yani Fenerbahçe'ye gitmem..." diye görüş belirtti.

Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, başkan Yıldırım ile aralarında geçen diyaloğun ardından aynı davette Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi...

Başkan Polat "Hasan Şaş ile vedalaşma şeklini ben de içime sindiremedim... Bir de 'Kulübü FIFA'ya şikayet etti' diye dedikodu çıkardılar... Ben Hasan'a her konuda kefilim... Öyle ki beni zaman zaman arayıp 'Başkanım hesabımda şu kadar para var, lazım olursa alabilirsiniz' diyecek kadar da delikanlı biri... Kaptanlığımızı yapmış Hasan Şaş'ın gönlünü alıp onu onore edeceğim.. Çünkü o bunu en iyi şekilde hak etti" diye konuştu.

Sezon açılışına katılmayan Lincoln'e menajeri aracılığıyla "resmi ihtar" çeken Galatasaray'da Brezilyalı yıldızın hangi tarihde döneceği bilinmezliğini korururken, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin "Lincoln dönecek" şeklinde konuştu.

Bu arada Teknik Direktör Rijkard, Florya'ya disiplin konusunda yeni uygulamalar getirdi:

Buna göre;

1- Sabah antrenmanları saat 10.00'da ve tüm oyuncular antrenman saatinden 1 saat önce 9.00'da tesislerde olacak.

2- Tesislerde kalan oyuncuların kahvaltı saati 8.00 ile 9.00 arası... 9.00'dan sonra kahvaltı edilmesi kesinlikle yasak.

3- Çift antrenman olduğu günlerde tesislerden çıkmak yasak. Öğleden sonra 2 saat uyku zorunluluğu var.

4- Oyuncuların kamp yaptığı binaya kesinlikle misafir alınmayacak. Futbolcuların dinlenme saatlerinde tesis çalışanları bile bu binaya giremeyecek.

5- Tesislerde kalan futbolcuların dönüş saati en geç 24.00... Bu saatten sonra gelenler tesislere alınmayacak.

6- Futbolcular gece 24.00'den sonra birbirlerine oda ziyareti yapamayacak.

Yav Arda Fenere gelip ne yapacak..Gitsin Avrupa da yeteneklerini göstersin. :oke:
Ligtv.

arslansem

arslansem

Üye
DiaBLoS™;1436663' Alıntı:
Yanlışın var Semih..!

Etmesin demedi inşallah nasip etmez dedi..:ehe:ehe
Özetle sadece rüya,düş :ehe

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar AZİZ BAŞKAN'dan bahsediyoruz istediğini alır istediğini satar :D arkadaşlar bu oyuncular profesyonel oyuncular para konuşur FENERBAHÇE de para var gs'de yok bunun açıklaması bu kadar basit illa alacak diye bişey söylemiyorum oyuncununda istemesi lazım tabi...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arda' ya Galatasaray klubünde başarılar diliyorum..! :oke:

Yaw bu ardayı M.United , Milan , Juventus , Bayern Münih falan istememiş miydi..! Dünyaca ünlü klüpler ardaya teklif götürmüş falan..! Bizim o güzel medyamızda çıkmıştı hani defalarca.

Vazmıgeçmişler ne olmuş..!

arslansem

arslansem

Üye
arkadaşlar AZİZ BAŞKAN'dan bahsediyoruz istediğini alır istediğini satar :D arkadaşlar bu oyuncular profesyonel oyuncular para konuşur FENERBAHÇE de para var gs'de yok bunun açıklaması bu kadar basit illa alacak diye bişey söylemiyorum oyuncununda istemesi lazım tabi...
O kadar basit değil işte :) Arda gibi öz Galatasaraylı bi adam parayı seçmez ;)
İkincisi para olması bi işe yaramıyor maalesef.Bugün Türkiye nin sportif başarıda 1 numaralı takımı Galatasaraydır :oke:

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1437257' Alıntı:
Arda' ya Galatasaray klubünde başarılar diliyorum..! :oke:

Yaw bu ardayı M.United , Milan , Juventus , Bayern Münih falan istememiş miydi..! Dünyaca ünlü klüpler ardaya teklif götürmüş falan..! Bizim o güzel medyamızda çıkmıştı hani defalarca.

Vazmıgeçmişler ne olmuş..!
Abartma Ali :ehe B.Münih teknik direktör yardımcısı sadece izlemeye geldi.Teklif geldiğinin yalan haberini bile ben görmedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt