Aziz Yıldırım; Güiza kaç Q7 eder?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacrymosa

Üye
Tamam Quaresma iyi oyuncu ama sizinkisi görmemişlik oluyor. Güiza başarısız bir futbolcu bunu Fenerlisi de biliyor Beşiktalısı da Bolusporlusu da. Derdiniz ne anlamadım? Güiza ile kendi oyuncularınızı kıyaslayarak egolarınızı tatmin ediyorsanız devam edin. Biz de diyoruz Quaresma iyi bir futbolcu. Bunu kanıtlamanız için komik olmanıza gerek yok. 2 hafta sonra Quaresma'yı göreceğiz Yobo ve Lugano karşısında. Karabükspor defansına benzemez.

Necmati

Necmati

Üye
Tamam Quaresma iyi oyuncu ama sizinkisi görmemişlik oluyor. Güiza başarısız bir futbolcu bunu Fenerlisi de biliyor Beşiktalısı da Bolusporlusu da. Derdiniz ne anlamadım? Güiza ile kendi oyuncularınızı kıyaslayarak egolarınızı tatmin ediyorsanız devam edin. Biz de diyoruz Quaresma iyi bir futbolcu. Bunu kanıtlamanız için komik olmanıza gerek yok. 2 hafta sonra Quaresma'yı göreceğiz Yobo ve Lugano karşısında. Karabükspor defansına benzemez.
bu düşünceni anlamadım Q7 boş bir adam değil ne lugano işler nede bilica bu adam süper bir adam kıskanmayın..

Lacrymosa

Üye
Kıskanmıyoruz dostum. Quaresma iyi bir futbolcu. Dediklerimi okudun ve anladın. Ben sizin elma ile armutu kıyaslamanızı anlamıyorum. Demek istediğim Quaresma'yı bir de sağlam defanslara karşı görelim. Daha 3-4 maç yaptı hepsi de çok çok düşük seviyede takımlar. Helsinki'yi Beşiktaş'a rakip olarak görüyorsan zaten burda konuşmamız yanlış.

Mert

Mert

Üye
Villereal maçındada gördük. 4 kişi tutmasına rağmen birşeyler yaptı

Necmati

Necmati

Üye
Kıskanmıyoruz dostum. Quaresma iyi bir futbolcu. Dediklerimi okudun ve anladın. Ben sizin elma ile armutu kıyaslamanızı anlamıyorum. Demek istediğim Quaresma'yı bir de sağlam defanslara karşı görelim. Daha 3-4 maç yaptı hepsi de çok çok düşük seviyede takımlar. Helsinki'yi Beşiktaş'a rakip olarak görüyorsan zaten burda konuşmamız yanlış.
sen Q7 Türkiye'ye gelmeden önce hiç takip ettin mi..
nasıl bir oyuncu olduğunda bir fikrin varmı?

Lacrymosa

Üye

sen Q7 Türkiye'ye gelmeden önce hiç takip ettin mi..
nasıl bir oyuncu olduğunda bir fikrin varmı?

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.

Takip edemedim. Çünkü kadroya filan giremiyordu.

Lafı uzatmanın gereği yok. Sezon sonu umarım geçen seneki gibi başkana ve oyunculara ana avrat 90 dakika küfür etmezsiniz. Yine 180 derece dönmezsiniz. :naughty:

Mert

Mert

Üye
Beşiktaş taraftarının oyuncuya küfür edip küstürdüğüne daha şahit olmadım.:hmmm

Lacrymosa

Üye
Oyuncuların 90 dakika küfüre alışık olduğundan olmasın. :d:

Mert

Mert

Üye
Hemen işi Beşiktaş ın taraftarı küfürbaza vurun

Lacrymosa

Üye
Öyle değil mi? Türkiye'de küfür denilince akla Beşiktaş taraftarı gelir. Bunu herkes biliyor. Ayrıca konu bu değil. Hepinize iyi geceler.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar İkili Tartışmaya Girmeyelim Konu dahilinde ve Daha Sakin olursa sevinirim İyi forumlar

Mert

Mert

Üye
Öyle değil mi? Türkiye'de küfür denilince akla Beşiktaş taraftarı gelir. Bunu herkes biliyor. Ayrıca konu bu değil. Hepinize iyi geceler.
O çekemeyenlerin uydurduğu bi cümle. Beşiktaşlı olmayan çoğu kişinin ağzında sakız olmuş gidiyor.
Sana katıldığım birşey var oda konu bu değil. İyi geceler..

zibidi39

zibidi39

Üye
ben hala guızaın cok kalıtelı bı oyuncu oldugunu ıdda edenlerdenım(zaten bı azızı baskan bıe ben ıddaa edıyos)

ama yazılanalar dogru vede cok gusel bı yazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...