Aziz Yıldırım : "Gerçeği geç de olsa gördüler"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
ama aziz başkan bırakmıyor koparıyor kıyameti her hatada şimdide konuşsun beşiktaşa haksızlık yapıldı desim ama onu demek zor iş

'Davut

'Davut

Üye
Sevmediğim tarafı bu işte ...

Kimse demez ki başkasına hata yapıldı...Aziz yıldırımda eleştirmiş... Ankarspor nasıl düşünce kimse sesini çıkarmadı...Bir rakibimiz elendi dediler... Buda aynı misal...Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ile devam edilirse sonuç normal...Sözlerinin arasında bu sözlerde vardı...:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bende bir fenerli olarak aziz yıldırımı Seviyorum burada onu eleştiren insanlar acaba kaç defa aziz yıldırım ile oturup bir bardak çay içti en azından ben içmedim o yüzden hak olarak kötü diyemem biraz fener tv ye bakın bu sezon belki 100 okula değişik illerde kitap defter çanta yardımı Yapıldı Hani o sevmediğiniz Aziz yıldırım insanların sokakta karşılaşıp tinerci diye yüz çevirdiği cocukları sokaktan Toplayıp fenerbahçe Boks şubesine dahil etti O cocukların aldıkları Kupaları göremessiniz daha bilmediğiniz yüzlerce Hayır işinde aziz yıldırım vardır Sevmeye Bilirsiniz Konuşan Başkanlar Değil icraat Yapan başkanlar Kazanır Madem aziz yıldırım kötü birisi anlattıgınız olayları Yapan Biriside adnan polat ve yıldırım demirören ve diğer klüpler Neden klüpler birliği Başkanlık Seçiminde Aziz yıldırıma Oy attı

arslansem

arslansem

Üye
Hakemlerimiz,federasyonumuz ve MHK yetersiz ve etkisiz..
Uzaydan hakem getirilmeyecek bu ülkeye.Bu hakemlerle oynanmaya devam etti edecek de..
Hakkını sadece yenildiği zaman bahane bulmakla arayan bi yönetimin takımı..
Hakemdir hata yapar mantığıyla hareket eden,konuştuğunda oturtulan diğer takımlar..
İçinize siniyorsa buyrun şampiyonluğu da kupayı da alın :) Yazık...

--------------- Ekleme ---------------

Bende bir fenerli olarak aziz yıldırımı Seviyorum burada onu eleştiren insanlar acaba kaç defa aziz yıldırım ile oturup bir bardak çay içti en azından ben içmedim o yüzden hak olarak kötü diyemem biraz fener tv ye bakın bu sezon belki 100 okula değişik illerde kitap defter çanta yardımı Yapıldı Hani o sevmediğiniz Aziz yıldırım insanların sokakta karşılaşıp tinerci diye yüz çevirdiği cocukları sokaktan Toplayıp fenerbahçe Boks şubesine dahil etti O cocukların aldıkları Kupaları göremessiniz daha bilmediğiniz yüzlerce Hayır işinde aziz yıldırım vardır Sevmeye Bilirsiniz Konuşan Başkanlar Değil icraat Yapan başkanlar Kazanır Madem aziz yıldırım kötü birisi anlattıgınız olayları Yapan Biriside adnan polat ve yıldırım demirören ve diğer klüpler Neden klüpler birliği Başkanlık Seçiminde Aziz yıldırıma Oy attı

Karakteriyle,kişiliğiyle,özel hayatıyla ilgilenen kim?
Şahsen sadece futbolumuz hakkında yorum yapıp Türk Futbolunu bu hale getirdiği için eleştirdim..
Otursun kına yaksın gerçekler görüldü diye :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Daha Şampiyon olmadıkki Bence bursanın daha fazla Şanşı var kazanılmamış bir Şampiyonluga şimdiden Çamur atmayın arkadaşlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Onlar taraflı yorum yapıyorlar ve takımları yerle bir oldukları için acıları var . Ondan dolayı öyle yorum yapıyorlar renktaş . Başka türlü nasıl kendi egolarını tatmin edecekler ki ? :ehe:ehe:ehe Normal karşılamak gerek ...

Her branşta Fenerbahçenin çok altındalar normal . Çamur at izi kalsın hesabı çok kolay :D

Sanki kendi başkanları türk futbolu için , çok büyük işler yapıyor , herkes tarafından seviliyor . :D
Hayret bişi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk olacak Allah ın izniyle ...

Tüm rakiplerimizi eze eze yenmişiz . Oyun olarak da onlar dan çok öndeyiz . Bir kaç futbol hatasını konuşanlar , kendi takımı lehine yapılan hataları görmezden gelirler : ) Daha fazla komik duruma düşüyorsunuz gerçekten ...

Sizler nasıl şampiyon oldunuz onları da Tüm Türkiye gördü . Keyfinizi bakın . Çıldırmaya devam edin .
Tek kelime ile : Hazmede durun ..!

Sizleri de çok anlıyoruz . Tüm branşlarda Fenerbahçe nin çok gerisindesiniz ... :oke:

Futbol , voleybol , basketbol , boks , yüzme ...! Daha sayın bildiğiniz ne varsa ... :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Onlar taraflı yorum yapıyorlar ve takımları yerle bir oldukları için acıları var . Ondan dolayı öyle yorum yapıyorlar renktaş . Başka türlü nasıl kendi egolarını tatmin edecekler ki ? :ehe:ehe:ehe Normal karşılamak gerek ...

Her branşta Fenerbahçenin çok altındalar normal . Çamur at izi kalsın hesabı çok kolay :D

Sanki kendi başkanları türk futbolu için , çok büyük işler yapıyor , herkes tarafından seviliyor . :D
Hayret bişi :D

Böyle bir zihniyetli başkana sahip bi kulübün taraftarı da bundan farklı düşünemez normal bu herhalde :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sizin gibi zihniyete sahip olmaktansa , en iyisi bu canım .. Keyinde ol ...
Çıldırmaya devam et : )

arslansem

arslansem

Üye
Keyfim gayet iyi ne çıldırmasından bahsediyorsun?Zamanında birilerini çıldırtmıştık,marşı da vardı..O mu aklına geldi? :)
Bazen düşünüyorum ve şükrediyorum ki Fenerbahçeli değilim..Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu :)
Bu mevzu uzar gider ben söylediklerimin her daim arkasındayım.Ve son cümlem..Futbola adeta bağımlı bir insan olarak şu adamın ülkemiz futbolu için verdiği zararlara bakarak sadece yazık diyorum..
İyi forumlar..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kıskananlar , çatlamaya her daim devam edecektir : ) Ülke futboluna zarar veriyormuş .. Hey Allah ım . :d::d::d:
Size de iyi forumlar . :ehe

haltie

haltie

Üye
dediğimiz bu hala kıskananlar biz en büyüğüz biz özeliz biz mükemmeliz geçin bunları arkadaşlar komik oluyor gerçekten bakın bu kadar olmaz ama artık her sene bir takım şampiyon olur biz olaya böyle bakıyoruz ama siz çok fazla fanatiksiniz nerdeyse holigan...

şimdi kimse aziz yıldırım kötü insan demedi dilenciye sadaka vermiyor demedi cani demedi başka bir şey diyoruz her zamanki gibi anlamak istediğinizi anlıyorsunuz bir galatasaraylı sizin gibi değil bir trabzonlu bjkli sizin gibi değil ne takımmış be arakadaş bir şey yapsada gam yemicem ortada bir şeyde yok Ali de ikide bir kıskanıyolar diyo neyi kıskanıcaz kardeşim yapma gözünü seveyim bana milyarlar ver takımımı değişmem ben ne kıskançlığı olacak.bırakın artık bu tavrı herkes bunu diyor hala bunda ısrarcısınız.nefret edilen bir takım haline geldi bu yüzden takımınız

'Davut

'Davut

Üye
O beğenilmeyen Aziz yıldırım Kötü Futbolu olunca Futbolcuların üstüne vurdurmuyor...Tarafatara ıslıklatmıyor...Fenerbahçede Futbolcuya yükü aldırmıyor...Bütün yükü kendi taşıyor...Diğer kulüplere bakarsanız kötü gidişde basında Sadece futbolcular konuşuyor...Oyunculara büyük yükler biniyor...Taraftarlar futbolculara tepki gösteriyor...

Bugüne kadar Tepki olunca Geneli Aziz yıldırıma oluyor...Şimdiki olduğu gibi..Tepkileri hep kendi üstüne almaya çalışıyor...

Buda bizi diğerlerinden farklı kılıyor...Bizim zihniyetimiz bu değişmeyecek....

haltie

haltie

Üye
gerçi sizinkiler ıslıklamıyor direkt dövüyor

'Davut

'Davut

Üye
Ben hatırlamıyorum...Ne zaman oldu bu acaba...:)

haltie

haltie

Üye
aaa nasıl hatırlamazsın belgeleri döktürtme bana şimdi utanırsınız:)

'Davut

'Davut

Üye
Ben niye utanayım...Ben mi yaptım...:) Fenerbahçeliyim diye yanlış şeyi onaylayacak değilim...:)

haltie

haltie

Üye
ozaman eklemiyorum kardeşim senin gibi ılımlı fenerbahçe taraftarı çok az

'Davut

'Davut

Üye
ekle ama son senelerde olsun...:) Eski olmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt