Aziz Yıldırım: Babayı çıkarız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım: Babayı çıkarız

"Futbolda şike" iddiaları üzerine 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan davanın dördüncü duruşması sona erdi.

İddianamenin okunması tamamlanırken, tahliye taleplerinin Cuma günü değerlendirilmesine karar verildi. Cemil Turan'ın, kızına "Cuma günü çıkarız" şeklinde seslenmesi üzerine Fenerbahçe Başkanı "Babayı çıkarız" yanıtını verdi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Böyle saçma bir haber olamaz ... Külliyen yalan ...:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: aziz yıldırım varsa demiştir inanırım :ehe telefon konuşmaları daha güzel Ali:ehe tam fenerbahçeyi yaraşır cinsten:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aziz Yıldırım tahliye olursa en güzel cevabı vereceğiz sana Halitcim ... Son gülen iyi güler :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ben tahliye olamaz demedim Ali:)Dikkat edersen suçluda demiyorum o anki durumdan söz ettim.Sadece aziz yıldırım değil umarım haksızlığa uğrayan herkesin mağduriyeti çözülür.Tek temennimiz bu:)

arslansem

arslansem

Üye
Ulen ilk defa mantıklı bir şey söyledin Temmuz'dan bu yana :d:

• Beğen
Tepkiler: cargo3230
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben tahliye olamaz demedim Ali:)Dikkat edersen suçluda demiyorum o anki durumdan söz ettim.Sadece aziz yıldırım değil umarım haksızlığa uğrayan herkesin mağduriyeti çözülür.Tek temennimiz bu:)

Suçlu demiyor musun ? :ehe
Sen Fenerbahçe nin ve Aziz Yıldırım ın şike yaptığını ve ceza alacağını en başından beri savunmuyor musun Halit :ehe
Bırak şimdi :D

----------Eklendi @ 18:01:35 ---------- Yazıldı @ 18:00:53 ----------

Ulen ilk defa mantıklı bir şey söyledin Temmuz'dan bu yana :d:

Sen de Temmuzdan bu yana doğru ya da mantıklı birşey söyle de biz de şaşıralım Semih ...:d:

arslansem

arslansem

Üye
Koğuş ağası doğruları söyledi ben konuşsam ayıp olur saygıda kusur etmeyiz :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neyse şimdi birşey diyeceğim ama burda olmayacak ... Özelden yazarım sana :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ben suçu olan cezasını çeksin diyorum Ali:ehe eğer yapan tayfursa serdar adalıysa en ağır onlar çeksin cezasını.Ama siz hala aziz yıldırım sütten çıkma ak kaşık diye iddia ediyorsunuz orası ayrı.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben suçu olan cezasını çeksin diyorum Ali:ehe eğer yapan tayfursa serdar adalıysa en ağır onlar çeksin cezasını.Ama siz hala aziz yıldırım sütten çıkma ak kaşık diye iddia ediyorsunuz orası ayrı.

Biz 3 Temmuzdan beri sözlerimizin arkasındayız ve dik duruşumuz her zaman devam ediyor ...
Aziz Yıldırım ın şikeden dolayı aklanacağını defalarca dile getirdik , taraftar olarak arkasında durduk durmaya da devam ediyoruz ... Ki eğer yaptıysa da cezanı elbet çekecektir ... Mahkeme kararından sonra her şey elbette ortaya çıkacaktır ...:oke:

Yargımıza , adaletimize güvenimiz sonsuzdur ...:oke:

cargo3230

cargo3230

Üye
bi şeyi kırk kere söyleyince insan kendide inanmaya başlarmış varsa var yoksa yok yargı karar versin var yada yok demeyelim ama işte görünen köy hesabıyla bakarsak olaya bence fenerbahçeliler kendini kandırıyor küme düşecek gibi (kesinliklede düşsün istemiyorum ) :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bi şeyi kırk kere söyleyince insan kendide inanmaya başlarmış varsa var yoksa yok yargı karar versin var yada yok demeyelim ama işte görünen köy hesabıyla bakarsak olaya bence fenerbahçeliler kendini kandırıyor küme düşecek gibi (kesinliklede düşsün istemiyorum ) :ehe

Fenerbahçe taraftarı , hangi konu da kendini kandırıyor ? Çok bilgilisiniz herhal de bu konuda ...! O muhterem düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız ? :pro:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ali ben serdar adalı yapmış olabilir diyorum neden o bir insan hatalar insanlara mahsus.ama sen aziz yıldırımla bir mi yattın kalktın nerden biliyorsun yapmadı diyorsun bunu anlamıyorum

greenmile

greenmile

Üye
aziz yıldırımı mayısta ki kongreye kadar çıkaracaklarını bende sanmıyorum zaten olay şike falan değil fenerbahçe ve aziz yıldırımın bağlarını koparmaya çalışmak.Ama başaramayacaklar aziz yıldırımdan başkasına başkanım demeyeceğiz.Bu camia buna izin vermeyecek

cargo3230

cargo3230

Üye

Fenerbahçe taraftarı , hangi konu da kendini kandırıyor ? Çok bilgilisiniz herhal de bu konuda ...! O muhterem düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız ? :pro:
sana şöyle cevap vereyim ama ciddi delikanlı gibi içinizden geçeni yazın ben bütün fenerli arkadaşlarıma sordum ve daha hiç evet kesin şike falan yok yapılmadı cevabı alamadım sen bi fenerli olarak evet kesin şike diye bişey yok diye biliyormusun....
sorum: şike var mı yok mu ??? (açık ve net)
küme düşürülsün ceza verilsin eskiden gs yapmış yapmamış demiyorum açık konuşayım ve fenerde küme düşmesin istiyorum bunuda belirteyim tekrar.......

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
3 Temmuz dan beri kesinlikle şike yok diyoruz , Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım üzere oynanan bir tiyatro ve senaryo olarak görüyoruz ve en nihayetin de de mahkeme sonunda Fenerbahçenin haklılığı ortaya çıkacaktır diyoruz ;)

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
sana şöyle cevap vereyim ama ciddi delikanlı gibi içinizden geçeni yazın ben bütün fenerli arkadaşlarıma sordum ve daha hiç evet kesin şike falan yok yapılmadı cevabı alamadım sen bi fenerli olarak evet kesin şike diye bişey yok diye biliyormusun....
sorum: şike var mı yok mu ??? (açık ve net)
küme düşürülsün ceza verilsin eskiden gs yapmış yapmamış demiyorum açık konuşayım ve fenerde küme düşmesin istiyorum bunuda belirteyim tekrar.......

bende diyorum şike falan yok neden mi?

Fenerbahçe Galatasarayı,Beşiktaşı,Trabzonu yenecek.Tek bir şike girişimi bile olmayacak.Ama gidip kasımpaşa maçını mı almaya çalışacak? Emenike diyorlar.Adamla şike yapsak ben şahsen oynatırım,git penaltı yap kendi ceza alanında elle oyna,takımını 10 kişi bırak falan derim.Bizim maçta oynama,sonra trabzon maçında da oynama falan demem yani.Bunlar sadece basit örnekler.Sonuçta Aziz Yıldırım dediğiniz adam falan değil,böyle şike mantığını kuran adamdan da şüphe ederim yani.

Olgun Peker deniliyor ya iddianamede sözde bağlantı kuruluyor.Hani fb ye üyeymiş.Öyle birşeyde yok.Üye falanda değil adam.Bunlar bile gerçeği ortaya çok net koyuyor

cargo3230

cargo3230

Üye

bende diyorum şike falan yok neden mi?

Fenerbahçe Galatasarayı,Beşiktaşı,Trabzonu yenecek.Tek bir şike girişimi bile olmayacak.Ama gidip kasımpaşa maçını mı almaya çalışacak? Emenike diyorlar.Adamla şike yapsak ben şahsen oynatırım,git penaltı yap kendi ceza alanında elle oyna,takımını 10 kişi bırak falan derim.Bizim maçta oynama,sonra trabzon maçında da oynama falan demem yani.Bunlar sadece basit örnekler.Sonuçta Aziz Yıldırım dediğiniz adam falan değil,böyle şike mantığını kuran adamdan da şüphe ederim yani.

Olgun Peker deniliyor ya iddianamede sözde bağlantı kuruluyor.Hani fb ye üyeymiş.Öyle birşeyde yok.Üye falanda değil adam.Bunlar bile gerçeği ortaya çok net koyuyor

:ehe
git elle oyna penaltı yap sonra 10 milyona fenere transfer ol herkes ak süt gibi bi lig oynandığına inansın ..... hiç bu kadar gülmemiştimmm........:ehe
:ehe adam sapasağlamken hiçbişey yokken maça çıkmadı bilmem bişeyler çağrıştırıyor mu fenerinde her takımında en çekindiği forvet derler ya leblebi gibi gol atan cinsinden.....

greenmile

greenmile

Üye
:ehe
git elle oyna penaltı yap sonra 10 milyona fenere transfer ol herkes ak süt gibi bi lig oynandığına inansın ..... hiç bu kadar gülmemiştimmm........:ehe
:ehe adam sapasağlamken hiçbişey yokken maça çıkmadı bilmem bişeyler çağrıştırıyor mu fenerinde her takımında en çekindiği forvet derler ya leblebi gibi gol atan cinsinden.....

sapasağlamken mi dostum kapı gibi doktor raporları var.Çıkıp oynasa hata yapsa ne olacak? Gaziantep gs maçını çabuk unutmuşsun.Oda eski futbolcunuzdu altında birşeyler mi arayalım şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...