Azerbaycan'la 'nişan'landık

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Azerbaycan'la 'nişan'landık


Seçimin ardından ilk resmi ziyaretini Türkiye'ye yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e Cumhurbaşkanı Gül tarafından 'Devlet Nişanı' tevcih edilirken, Aliyev de Gül'e "Haydar Aliyev Nişanı" takdim etti.

Cumhurbaşkanı Gül, iki ülke ilişkilerinin büyük projelerle gelişmeye devam ettiğini kaydederek, "Bakü-Tiflis-Ceyhan, Bakü-Tiflis-Erzurum projelerine Bakü-Tiflis-Kars demiryolu ve Trans Anadolu boru hatlarını süratle tamamlayarak yeni başarı hikayeleri ilave etmek istiyoruz" diye konuştu.

İlham Aliyev de Azerbaycan'ın Türkiye'nin desteğiyle daha da güçlü hale geldiğini söyleyerek,"Türkiye ne kadar güçlü olursa Azerbaycan da o kadar güçlü olacaktır" diye konuştu. Törenin ardından Gül ve Aliyev pilot montu giyerek Türkiye'nin ilk yerli yapım helikopteri olan ATAK'ın gösteri uçuşunu izlerken Hayrünnisa Hanım, Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva onuruna Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verdi.

KÖŞK'Ü GEZDİRDİ

Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Hanım beraberinde Emine Erdoğan ve Sare Davutoğlu ile birlikte konuk Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva'yı Çankaya Köşkü'nde gezdirdi. Aliyeva Köşk'ün tablolarıyla yakından ilgilendi.

Kaynak : Haber 365
 


alyuz41

alyuz41

Üye
Arkadaşım, zaten biz bir değilmiyiz. Bence saçma bir durum olmuş.
 
13812

13812

Üye
Savaşın zevkini almak isteyen herkes türklerle savaşmalıdır!
" owsend"
 
  • Beğen
Tepkiler: spy ghost
SHS

SHS

Üye
Allah tamamına erdirsin
 

Benzer Konular



Üst Alt