Azerbaycan Kanalları Türksattan Ayrıldılar

cyborg78

Üye

fenerbahçe arsenal maçını AzerSpace'de bulunan AZ TV verecek.İlgili arkadaşlara duyurayım.

rövanş maçı starda yani ingilteredeki maç.Çarşamba maçları her zaman şifrelidir,salı maçları ise şifresiz.

geldim geldim

işte tam olarak bu şekilde

Tsk kardeşim aynı sistem bende yaptım ve sonuç başarılı (azer kanalların)hepsi çıkıyor aztv idman tv hepsi açık ve sinyal seviyesi 81 yani bundan sonra bütün şampiyonlar lig maçları maçları bedava benim evde bu fikir verdin için çok çok tsk kardeş isteyen olursa resim atarım bende not : buna benzer tek çanakla aynı şekil hotbir uydusunu eklemeye çalısacam

server için bende hotbird ve astra uyduları var tek çanakta tabi bu türksat çanağından hotbirdü alamazsın deneme bile.

az tv ve idman tv biss şifreli kanallar türksatta maçları izlemişsen şifre olayına yabancı değilsindir

evet deyilim zaten hepsinin biss şifrelerini yaptım çatır çatır çalışıyor peki türksat,azer,ve astra eklesek olmazmı :d

- - - Eklendi - - -

greenmile birde bu resme dikkatli bak bakalım ne diycen

DSmartın paralı verdiği Real Madrid ve Barcelonanın maçları ayrıca İngiltere Premier lig maçları ve Formula 1 yayınları İdman Azerbaycan kanalında yayınlanıyor arkadaşlar ayrıca Galatasaray ın şampiyonlar ligi maçları ve takımlarımızın UEFA avrupa ligi grup maçlarıda AzTV ve idman Azerbaycan kanallarındanda yayınlanacak Dşımarta para veripte daha fazla şımartmayalım

tek çanakta istediğin kadar uydu izlersin ancak anten boyutun önemli bu anten 2m olmalı evinde 2m anten var mı senin bu resmi daha önce de gördüm bu arada

yok benim çanak 90cm buna hangi uyduları daha ekleye bilirim ? Bu resmi bende başka bir yerden kopya yaptım zaten sen göresin diye ok

yok benim çanak 90cm buna hangi uyduları daha ekleye bilirim ? Bu resmi bende başka bir yerden kopya yaptım zaten sen göresin diye ok
bende astra 19 merkezli hotbird var 2 uydu alıyorum aslında bi kaç uydu daha alınabilir arabsat falan ama uğraşman lazım.

60cm çanak astra ve hotbird yapa bilirmiyiz peki

60lıkla olmaz 90lık bile zor alıyor zaten burdaki kanalların çoğu şifreli server lazım

Vay bee demek sizin ulkede maclari azeri kanallari ile izliyordunuz? Hemde ucretsiz:eek:

peki arkadaslar bu monoblock lnb yle mümkünmü..ve almanyada nasil bir olay yapmak lazim ...

monoblock lnb ile de olur ancak sinyal fazla alamazsin çünkü monoblock lnb aradaki mesafe eşit olduğu için yani sen ayrı ayrı lnb alırsan yaparsın ve aradaki mesabe sinyan göre ayar yaparsın %