Tsk kardeşim aynı sistem bende yaptım ve sonuç başarılı (azer kanalların)hepsi çıkıyor aztv idman tv hepsi açık ve sinyal seviyesi 81 yani bundan sonra bütün şampiyonlar lig maçları maçları bedava benim evde bu fikir verdin için çok çok tsk kardeş isteyen olursa resim atarım bende not : buna benzer tek çanakla aynı şekil hotbir uydusunu eklemeye çalısacam
Tsk kardeşim aynı sistem bende yaptım ve sonuç başarılı (azer kanalların)hepsi çıkıyor aztv idman tv hepsi açık ve sinyal seviyesi 81 yani bundan sonra bütün şampiyonlar lig maçları maçları bedava benim evde bu fikir verdin için çok çok tsk kardeş isteyen olursa resim atarım bende not : buna benzer tek çanakla aynı şekil hotbir uydusunu eklemeye çalısacam
DSmartın paralı verdiği Real Madrid ve Barcelonanın maçları ayrıca İngiltere Premier lig maçları ve Formula 1 yayınları İdman Azerbaycan kanalında yayınlanıyor arkadaşlar ayrıca Galatasaray ın şampiyonlar ligi maçları ve takımlarımızın UEFA avrupa ligi grup maçlarıda AzTV ve idman Azerbaycan kanallarındanda yayınlanacak Dşımarta para veripte daha fazla şımartmayalım
tek çanakta istediğin kadar uydu izlersin ancak anten boyutun önemli bu anten 2m olmalı evinde 2m anten var mı senin bu resmi daha önce de gördüm bu arada
monoblock lnb ile de olur ancak sinyal fazla alamazsin çünkü monoblock lnb aradaki mesafe eşit olduğu için yani sen ayrı ayrı lnb alırsan yaparsın ve aradaki mesabe sinyan göre ayar yaparsın %